FAQ - întrebări frecvente

Bun venit la secțiunea noastră de întrebări frecvente. Dacă nu veți găsi mai jos un răspuns la întrebarea dvs, vă stăm la dispoziție cu cea mai mare plăcere. Scrieți-ne un e-mail scurt sau un mesaj pe Facebook și vă vom răspunde în cel mai scut timp posibil :)

INFO PRODUSE

Mod de folosire: Aplicați asupra unui tampon demachiant și curățați zonele dorite. Apoi lăsați apa să se înmoaie în piele pentru o perioadă scurtă de timp și nu vă spălați după aplicare. Recomandăm clienților noștri folosirea de cel puțin două ori pe zi, dimineața și seara. După ce produsul este bine absorbit în piele, pot fi aplicate produse cosmetice suplimentare.

Perioada de testare: recomandăm clienților noștri să aplice produsul timp de cel puțin 14 zile pentru a stabili dacă este potrivit tipului lor de piele. Unii clienți au un efect imediat (2-3 zile), iar la alții durează uneori 2-3 săptămâni. Pentru toți clienții care nu observă niciun efect după 2-4 săptămâni, oferim rambursarea banilor pentru comanda plasată sau un alt produs oferit de noi, în mod gratuit.  

- Produsele Inaessentials sunt potrivite pentru toată lumea. Clienții noștri sunt atât adolescenți, cât și adulți. Produsele noastre nu conțin aditivi precum parabeni, silicon, sulfați, microplastice etc. pentru a manipula mirosul, consistența sau durata de valabilitate. De aceea, produsele din gama noastră sunt potrivite și pentru copiii mici, femei însărcinate și persoanele cu pielea sensibilă.

- Da, produsele noastre sunt potrivite pentru curățarea și îngrijirea zilnică generală a tenului. 

Binenț eles. Produsele noastre nu conțin aditivi precum parabeni, silicon, sulfați, microplastice etc. pentru a manipula mirosul, consistența sau durata de valabilitate. De aceea, produsele din gama noastră sunt ideale pentru copiii mici, femei însărcinate și persoanele cu pielea sensibilă.  

-> este uleioasa și acneica: apa de lavandă

 -> este uscat și sensibil: apa de roiniță Melissa

 -> este normal: apa de trandafiri 

 -> are mătreață: apa de salvie

 -> are eczeme, roșeață sau erupții cutanate: apa de mușețel Colegii noștri vă vor oferi cu plăcere sfaturi individuale. Scrieți-ne un e-mail scurt sau un mesaj pe Facebook și vă vom ajuta cu plăcere.

E-mail: romania@inaessentials.eu

DA! Testarea cosmeticelor pe animale a fost interzisă de mult în Uniunea Europeană. În plus, testarea pe animale nu este necesară pentru a determina calitatea și eficacitatea produsului. Produsele noastre conțin doar ingrediente naturale din agricultura organică, ceea ce asigură o bună toleranță. Cu toate acestea, produsele noastre sunt testate pentru pe voluntari tolerabilitate.  

OPȚIUNI DE PLATĂ, GARANȚIE ȘI RESTITUIREA BANILOR

Oferim tuturor clienților noștri rambursarea comenzi, dacă produsul nu funcționează după o perioadă de testare de 14 zile (două săptămâni)! Pentru a recupera banii, tot ce trebuie să faceți este să trimiteți un e-mail sau un mesaj pe Facebook (chiar și după 3 sau 4 săptămâni de utilizare).  

Sunt disponibile următoarele opțiuni de plată:   

-> Plata ramburs

TRANSPORT ȘI AMBALARE

Costul transportului este de 13.99 lei, oriunde in România. Cu toate acestea, comenzile de peste 119.80 lei sunt gratuite.

Termenul nostru estimativ de livrare este de 2-4 zile lucrătoare. Facem tot posibilul pentru a livra comenzile cât mai repede posibil. Din păcate, nu putem exclude complet întârzierile din partea firmei de curierat cu care colaboram. 

Reducerea emisiilor din transport este foarte importantă pentru noi. Ambalajele din sticlă cântăresc mai mult, motiv pentru care transportul național este asociat cu un consum mai mare de energie comparativ cu sticlele din plastic. După un anumit număr de kilometri, echilibrul ecologic pentru ambalajele de sticlă nu mai este pozitiv. Chiar mai mult, ambalajele din sticlă de unică folosință necesită mai multă energie pentru producție. Desigur, încă lucrăm la a ne îmbunătăți ambalajul. Prioritatea noastră principală este întotdeauna igiena fără compromisuri și siguranța consumatorilor.  

Medalii Judge.me

Judge.me Diamond Monthly Record Shop medal
Judge.me Gold Authentic Shop medal
Judge.me Top 250 Trending Shops medal
Judge.me Bronze Transparent Shop medal
Judge.me Top 1% Shops medal