Apa de scumpie sălbatică: soluția naturală pentru sângerarea gingiilor, carii dentare, afte și respirație urât mirositoare.

Inaessentials

Inaessentials este o afacere de familie, din Bulgaria, care se ocupă de agricultura ecologică din anul 2001, dar care a început să comercializeze produsele clienților finali din Bulgaria abia în februarie 2019. Tpcmai datorită Inaessentials, Veselina Ralcheva – fondatoarea companiei și mamă a 3 copii, a fost aleasă „Producătorul organic al anului” în 2019. Împreună cu copiii săi, a reușit să transforme Inaessentials dintr-un brand necunoscut și mic într-un magazin online cu renume, care funcționează astăzi în mai mult de 8 țări europene.

veselina ralcheva inaessentilas

Povestea din spatele afacerii

În februarie 2019 am început fără așteptări mari. Am postat o reclamă pe Facebook pentru apa noastră de lavandă, cu efect împotriva acneei și am fost foarte surprinși când am avut un comentariu pozitiv o săptămână mai târziu. Încă unul a apărut în aceeași zi, iar comentariile au continuat să curgă după aceea. Datorită informației auzite de la ceilalți, oamenii au aflat repede despre noi și despre produsele noastre organice. Astăzi, apa de lavandă este cel mai popular produs împotriva acneei din Bulgaria și este un produs cunoscut în Anglia, Germania, Austria, Slovacia și România, iar acestui lucru, s-a născut produsul nostru preferat: Apa organică de Scumpie.

Apa organică de Scumpie

Datorită interesului imens pentru afacerea noastră, am reușit să acumulăm ceva capital și, din fericire, tocmai în acel moment am primit sfatul de a produce apă organică de scumpie. Nu este produsă nicăieri în lume datorită modului dificil în care este crescută. Planta în sine trebuie să fie culeasă manual și munca este extrem de grea, dar, din fericire, avem lucrătorii noștri loiali care au făcut parte din familia Inaessentials încă de la început. Peste 40 de familii din minorități au colaborat alături de fiul meu Vasko și tatăl acestuia, Nikolai, și astfel am reușit să colectăm și să distilăm florile de scumpie.

Aveam deja produsul când Vasco a avut o problemă cu sângerarea gingiilor. Sincer și responsabil spun, că de prima dată când a folosit apa, s-a simțit mai bine, iar o săptămână mai târziu nu a existat niciun semn de sângerare. Apoi am dat apa altor cunoscuți și răspunsul a fost minunat. Apoi am decis că este timpul să producem apa pentru magazinul nostru online.

 

Succesul apei de scumpie

Data este 18 noiembrie 2019. Inaessentials există încă din februarie 2019 și are deja un produs extrem de popular: Apa organică de lavandă. Am produs o cantitate de scumpie pe care ne așteptam să o comercializăm până în iulie 2020, când vom putea produce mai mult, dacă există cerere. Povestea lungă pe scurt - aproape toată apa dispăruse din stoc până pe 20 decembrie, iar apa de scumpie depășise apa de lavandă ca și vânzări. Am oprit toate reclamele și am fost inundați de comentarii pozitive și am știut că am făcut ceea ce trebuie/ Văzând toate aceste comentarii:

.. am știut că ceea ce produceam era într-adevăr o minunăție de produs. 

Apa de gură, care într-adevăr dă rezultate.

În cele din urmă am reușit să producem cantități care sperăm că vor satisface piața. Unicitatea scumpiei este că este una dintre plantele cu cea mai puternică acțiune antibacteriană pe care natura o poate oferi. În plus, nu acționează ca antibioticele care rezolvă problema o perioadă de timp, ci dimpotrivă, este o soluție permanentă. Și spre deosebire de decoctul obișnuit de scumpie, acesta se formează după distilare și NU pătează dinții.

Apă organică din scumpie sălbatică

Este de ajuns o singură clătire cu 15-20 de grame de apă de scumpie, iar noi recomandam a fi făcută seara înainte de a merge la culcare, dar nu vrem să terminăm povestea cu laude și legende. În schimb, vă invităm să vedeți singuri efectul apei organice de scumpie, fără a risca nimic. Acest lucru este posibil datorită noii politici Inaessentials, în care primiți întreaga sumă plătită pentru produs, dacă nu sunteți mulțumiți, fără explicații și fără a fi necesar să returnați produsul fizic.

Iar dacă asta nu era suficient, avem și un cod promoțional pentru 10% reducere și acesta este: scu10

Dacă aveți nevoie de acest produs, putem spune cu toată încrederea din lume, că funcționează. Încercați acum apăsând: AICI

Comandați chiar acum de aici: 

Alte

 • Sunt produse care fac toți banii și mult mai mult de atât! Felicitări!

  Enache Rodica
 • Pentru paradontoza este buna apa de scumpie?

  Mihaela Voicheci
 • sunt super multumita de apa de sumpie, sincer, as vrea ca sticla sa fie mai mare, comand una la 2 saptamani! BRAVO!!

  Irina
 • Bună ziua. Revin cu un feedback. Folosesc de doar 2 zile produsele și apa de lavandă face minuni… aveam 3 puncte destul de mari pe fata, cosuri spre acnee si in doar 2 zile apa de lavanda mi le-a uscat si abia se mai vad pe fata. Sunt multumita de asemenea si de apa de scumpie salbatica.
  Am sa revin pe viitor si cu alte comenzi!
  Va multumesc, chiar faceti minuni! ❤️

  Antonia
 • Felicitari pentru tot ceea ce faceti, am folosit apa de lavanda aproape 2 saptamani si sunt foarte multumita. Curata, hidrateaza, miroase bestial si pe mine una m a ajutat in diminuarea acneei, dupa zeci de incercari cu diferite branduri destul de costisitoare…Am recomandat o si colegelor mele si acum am comandat si apa de trandafiri🥰, care miroase deasemenea minunat! Mult succes in tot ce v ati propus si poate pe viitor faceti si geluri de duș cu acelasi miros natural! O zi buna❤

  Cosmina

Lăsaţi un comentariu