Hidrolat de Urzică - Soluția naturală împotriva căderii părului și a părului gras

Inaessentials

Inaessentials este o afacere mica de familie, care se ocupă cu agricultura ecologică din anul 2001. Cu toate acestea, familia a început să ofere produsele sale organice uimitoare clienților finali abia în 2019. Mai exact, datorită proprietarului InaEssentials și mama a 3 copii - Veselina Ralcheva – care a câștigat premiul „Bio-Producătorul anului” în 2020. Împreună cu cei 3 copii și soțul ei, au reușit să transforme InaEssentials dintr-o afacere mică de familie într-un brand bine-cunoscut în Europa, ajungând la peste 500 000 de clienți fericiți la mijlocul anului 2021.

Cel mai dorit produs InaЕssentials

 De când am creat magazinul online al familiei împreună cu copiii mei, am putut ajuta un număr mare de oameni cu produsele noastre organice, pe care le cultivăm în orașul nostru natal - Panagyurishte (Bulgaria). Apa noastră organică de lavandă s-a dovedit a fi un succes imens împotriva acneei, apa noastră de scumpie este una dintre cele mai bune modalități de a face față problemelor gingivale. Un număr mare de mame sunt mulțumite de apa de mușețel care ajută împotriva eczemei copiilor lor. Cu toate acestea, nimic nu se poate compara cu cel mai dorit produs InaEssentials - apa de urzică sălbatică împotriva căderii părului și a părului gras, un produs pentru care suntem mândri că suntem printre puținii producători din lume.

Povestea apei de urzică sălbatică

Mulți dintre clienți ne-au cerut un produs împotriva căderii părului și a tenului gras. Din fericire, familia noastră cunoștea proprietățile uimitoare ale apei de Urzică sălbatică pentru aceste probleme specifice. Cu toate acestea, pentru a crea acest produs, a trebuit să depășim multe obstacole:

 1. Urzica nu este o plantă din care să se poată produce ulei esențial ❌
 2. Apa normală de urzică expiră foarte repede ❌
 3. Pentru a recolta suficientă urzică, aveam nevoie de peste 200 de oameni pe câmp ❌
 4. Mirosul natural al produsului este foarte neplăcut ❌

Știind despre aceste probleme, ne-am adunat toți acasă și am putut găsi o soluție pentru fiecare dintre aceste probleme. Ca să fim sinceri, trebuie să-i spunem un mare „Mulțumesc” tatălui din familia noastră - Nikolaj, care a reușit să vină cu un plan de producție, care a rezolvat aproape toate aceste probleme. La sfârșitul anului 2020, am produs apă de urzică pentru următoarele 12 luni, pentru toate cele 13 piețe internaționale ale noastre ... Sau cel puțin așa credeam noi.

Marele BOOM al apei de urzică sălbatică împotriva căderii părului și a tenului gras.

 Am lansat produsul pe piața noastră din Bulgaria, iar obiectivul a fost să obținem feedback înainte de a-l lansa pe celelalte piețe din UE. Cu toate acestea, chiar din prima zi, am avut peste 1000 de comenzi pentru acest produs. În mai puțin de 2 săptămâni au existat sute de comentarii pozitive despre produs și în 2 luni am vândut toate cantitățile noastre doar pe piața bulgară. Cererea a fost uriașă acolo, dar cu toate acestea, sezonul urzicii deja trecuse.

Ce spun clienții noștri despre acest produs:

     Am aflat că părul gras și căderea părului sunt probleme uriașe. De asemenea, am aflat că apa de urzici era un instrument și mai bun pentru a face față acestor probleme decât am crezut noi inițial. La sfârșitul zilei, Urzica a fost produsul nostru de top pe toate piețele internaționale.

În loc să intrăm în detalii despre produsele noastre, îi vom lăsa pe clienții noștri să o facă pentru noi ^_^

Marea surpriză din partea InaEssentials

 După ce am epuizat tot stocul de apă de urzică sălbatică, majoritatea clienților noștri au rămas nemulțumiți, deoarece nu au apucat să achiziționeze produsul din nou din cauză ca nu mai era disponibil. În fiecare săptămână primeam întrebări despre produs ... și, în cele din urmă, AȘTEPTAREA CEA MARE s-a încheiat! Am reușit să producem cantități noi din cel mai dorit produs InaEssentials. Apa de urzică sălbatică, pentru noi cea mai bună soluție naturală pentru căderea părului și a părului gras, care este disponibilă din nou și o puteți încerca chiar acum.

Ne prețuim clienții, așa că dacă v-ați rupt din timp să citiți până aici, am dori să vă surprindem cu o reducere de 20% pentru prima comandă din magazinul nostru online de familie, cu codul promoțional: 20KO.
Puteți vedea produsele noastre aici: https://inaessentials.ro/
Sau dând click pe butonul de mai jos:
 
📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾
Fără întrebări! Fără termene limită!
De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)
Vizitați magazinul online dând click pe butonul de mai jos:

 

Alte

 • Am încercat apele de trandafir, lavanda și roinita și sunt superbe. Apa de lavanda mi s a părut nemaipomenita. Cu siguranță voi reveni cu alte comenzi. Mulțumesc Inaessentials! ❤️

  Lipcan Sabina
 • Produse minunate și la un preț bun.
  Recomand tuturor!!

  Daniella Gabriella
 • Cand am comandat prima data a fost pentru apa de lavanda, care este intr-adevar magica.
  Dar apoi am tot auzit multe pareri foarte bune despre apa de urzica si am achizitionat-o si eu . Este foarte buna, schimba total parul tau , iar eu o recomand cu mare incredere , nu doar cea de urzica ci si toate celelalte produse!!!

  Gherciu Liliana
 • Nu sunt clienta decat de puțin timp, dar cele 3 produse comandate apa de urzica, lavanda și scumpie sunt super!! Eu personal vad deja rezultate, nu mari încă dar le vad și simt. Abia aștept sa comand și șampon de la voi!!! Mulțumesc 🤗🤗🤗

  Larissa
 • Nu am testat încâ apa de urzică, dar am testat celelalte produse iar preferata mea este apa de trandafir. Face minuni pe tenul meu. La nevoie folosesc apa de lavanda si cea de musetel. Sunt produse minunate

  Cojenel Anca

Lăsaţi un comentariu