Păr gras și căderea părului - O soluție naturală - „Apa de urzică”

Inaessentials

InaEssentials este mica noastră afacere de familie. Avem culturi organice și le procesăm pentru a crea produse cosmetice organice 100% naturale. Mă numesc Veselina Ralchev și sunt proprietarul afacerii, pe care o administrez împreună cu familia. Datorită InaEssentials, am câștigat premiul „Bio-Fermierul anului” în 2020, pentru cultivarea si producerea cosmeticelor organice. Împreună cu cei 3 copii și cu soțul meu am reușit să transform InaEssentials dintr-o mică afacere de familie, într-un brand cunoscut în Europa, ajungând la peste 500.000 de clienți în mai puțin de 2 ani.

Cel mai dorit produs InaЕssentials

De când am creat magazinul online de familie împreună cu copiii mei, am putut ajuta mulți oameni cu produsele noastre organice. Apa noastră organică de lavandă s-a dovedit a fi unul dintre cele mai bune produse naturale împotriva acneei și a fost iubită de către toți clienții, din toate țările UE în care exportăm. Acesta a fost „Bestsellerul” nostru pentru o lungă perioadă de timp. Totuși, nimic nu se poate compara cu cel mai căutat produs  InaEssentials - apa de urzică împotriva căderii părului și pentru părul gras!

Povestea apei de urzică sălbatică

Mulți dintre clienți ne-au cerut un produs împotriva căderii părului și a tenului gras. Din fericire, familia noastră cunoștea proprietățile uimitoare ale apei de Urzică sălbatică pentru aceste probleme specifice. Cu toate acestea, pentru a crea acest produs, a trebuit să depășim multe obstacole:

 1. Urzica nu este o plantă obișnuită din care să se poată produce ulei esențial ❌
 2. Apa normală de urzică expiră foarte repede ❌
 3. Pentru a recolta suficientă urzică, aveam nevoie de peste 200 de oameni pe câmp ❌
 4. Mirosul natural al produsului este foarte neplăcut ❌

Știind despre aceste probleme, ne-am adunat toți acasă și am putut găsi o soluție pentru fiecare dintre aceste probleme. Ca să fim sinceri, trebuie să-i spunem un mare „Mulțumesc” tatălui din familia noastră - Nikolaj, care a reușit să vină cu un plan de producție, care a rezolvat aproape toate aceste probleme. 

Marele BOOM al apei de urzică sălbatică împotriva căderii părului și pentru părul gras.

 Am lansat produsul pe piața noastră din Bulgaria, iar obiectivul a fost să obținem feedback înainte de a-l lansa pe celelalte piețe din UE. Cu toate acestea, chiar din prima zi, am avut peste 1000 de comenzi pentru acest produs. În mai puțin de 2 săptămâni au existat sute de comentarii pozitive despre produs și în 2 luni am vândut toate cantitățile noastre doar pe piața bulgară. Cererea a fost uriașă acolo, dar cu toate acestea, sezonul urzicii deja trecuse.

 

Ce spun clienții noștri despre acest produs:

 
     Am aflat că părul gras și căderea părului sunt probleme uriașe. De asemenea, am aflat că apa de urzici era un instrument și mai bun pentru a face față acestor probleme decât am crezut noi inițial. La sfârșitul zilei, Urzica a fost produsul nostru de top pe toate piețele internaționale.

 

În loc să intrăm în detalii despre produsele noastre, îi vom lăsa pe clienții noștri să o facă pentru noi ^_^

 

 

Marea surpriză din partea InaEssentials

 După ce am epuizat tot stocul de apă de urzică sălbatică, majoritatea clienților noștri au rămas nemulțumiți, deoarece nu au apucat să achiziționeze produsul din nou din cauză ca nu mai era disponibil. În fiecare săptămână primeam întrebări despre produs ... și, în cele din urmă, AȘTEPTAREA CEA MARE s-a încheiat! Am putut produce cantități noi din cel mai căutat produs InaEssentials. Și ne bucurăm că îl puteți încerca chiar acum!

Ne prețuim clienții, așa că dacă v-ați rupt din timp să citiți până aici, am dori să vă surprindem cu o reducere de 20% pentru prima comandă din magazinul nostru online de familie, cu codul promoțional: 20KO.
Pentru întrebări, ne puteți contacta la inaessentialsro@gmail.com sau utilizați formularul nostru de contact aici.
Puteți vedea produsele noastre aici: https://inaessentials.ro/
Sau dând click pe butonul de mai jos:
 
📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾
De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

 

Alte

 • Aș vrea și eu în potriva căderi părului!

  Dana
 • Bună seara! As dori sa știu dacă apa de urzica rezolva în totalitate problema parului gras. Sunt nevoita sa ma spăl zilnic pe cap. Va multumesc

  Radu Erika
 • As dori sa fac și eu o comanda de hidrolat de urzică și ma ar interesa un pret . Ma puteti contacta la nr 0742252268.

  Chira Malvina
 • As dori sa aflu mai multe despre acest produs, ca, ulterior, sa-l comand.

  minca
 • Ași dori sa comand apa de urzica pt par gras , și măreață

  Brabete Luminița

Lăsaţi un comentariu