⭐ Brand Ambassadors Inaessentials ⭐

👇       👇       👇

 

 DIANA COVEI

Sunt o persoana ambitioasa,
loiala si foarte corecta!
Nu ma dau batuta niciodata si
lupt pana obtin ceea ce imi doresc.

 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

             MARA APETREI 

 Bună tuturor! Mă numesc Mara și sunt creator de conținut de aproximativ doi ani, desfășurându-mi activitatea pe Instagram. Pe lângă asta, sunt solistă și studentă în anul doi la Academia de Muzică din Cluj- Napoca. Ador produsele naturale și ador să testez lucruri noi mereu. 
 

 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

ADRIANA MIHAELA

Eu sunt Adriana, o tânără în vârstă de 20 de ani care are vise, speranțe și vrea să devină cineva. Da, vreau să devin cineva, nu te gândi că cineva celebru dar vreau sa fiu ceea ce alții nu pot să fie, iar pentru asta mă zbat cât de mult pot eu. Sunt o fire ambițioasă, dornică să învețe în fiecare zi cate ceva, o femeie care cauta soluții iar daca nu le găsește, le inventează. 
Sunt pasionată de lectură, fotografie, beauty, skincare motiv pentru care am început să testez produse noi, lucru ce imi place foarte mult. Am descoperit de ceva timp brandul Inaessentials și sunt foarte mulțumită de calitatea produselor lor. Sunt tare încântată că pot face parte din această familie.

 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

 

 VERONICA ENACHE

Numele meu este Veronica Enache, sunt din Galați, am doua fete de 7 și 14 ani. Sunt pasionata de sănătate și beauty, drept pentru care mi-am îndreptat pașii în urma cu ceva timp către diverse cursuri în urma cărora m-am specializat în nutriție și skincare. Încă la început de drum în acest domeniu, sunt de părere că sub un machiaj frumos trebuie sa fie mereu un ten curat și sănătos, iar sănătatea tenului o putem căpăta doar dacă ascultăm nevoile acestuia și ii oferim ceea ce ii este de folos cu adevărat, nu ce credem noi ca i-ar fi de folos. Acest lucru presupune o buna cunoaștere a pielii noastre și o "relație de prietenie" cu aceasta. 

 

 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

 


MARIA AGURITA ISPAS

 Mă prezint în fața voastră printre multe altele (mamă, cadru medical) ca blogger și creator de conținut de 9 ani pe www.aguritza.ro și paginile aferente ale blogului pe Facebook și instagram.

Îmi plac provocările, ador să scriu și să fiu aproape de sufletul cititorilor mei. Sunt ambițioasă și spun totul verde-n față (așa sunt Fecioarele 😁) chiar dacă vorbele dor, dar întotdeauna sunt alături de oricine are nevoie de un umăr pentru plâns, de o vorbă bună.

Îmbrățișări și mulțumesc pentru invitația de a fi ambasador Inaessentials

 

 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

 

 

 ALEXANDRA NASTASE

Numele meu este Alexandra! Sunt pasionată de produse pentru îngrijirea pielii, makeup, natură şi tot ceea ce este frumos Emoji
Ador să testez produse noi iar părerile pe care le împărtăşesc pe blog, Instagram şi Facebook sunt sincere, personale şi bazate pe o perioadă lungă de testare. 
Sunt onorată să fac parte din echipa de ambasadori a brand-ului Inaessentials Emoji

 

 

 

 

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 

 

Medalii Judge.me

Judge.me Diamond Monthly Record Shop medal
Judge.me Gold Authentic Shop medal
Judge.me Top 250 Trending Shops medal
Judge.me Bronze Transparent Shop medal
Judge.me Top 1% Shops medal