8 martie: Ce produs oferim gratuit în acest an?

8 martie: Ce produs oferim gratuit în acest an?

În fiecare an, pe data de 8 martie, oferim gratuit unul dintre cele mai bine vândute produse ale noastre.

Motivul din spatele┬áacestui lucru ╚Öi┬áscopul nostru final: s─â introducem produsele cosmetice naturale la c├ót mai mul╚Ťi oameni, deoarece credem c─â natura are r─âspunsuri la toate problemele.

Cum o facem? - V─â mul╚Ťumim <3

La ├«nceput, am fost pe cont propriu, ├«ns─â, la un moment dat, clien╚Ťii no╚Ötri fideli au ├«nceput s─â ne sprijine, primind 2-3 produse ├«n plus de 8 martie. Am reinvestit aceste fonduri pentru a avea un impact mai mare ├«n fiecare an ╚Öi pentru a permite mai multor oameni s─â testeze GRATUIT produsele cosmetice naturale.

├Än acest an, oferim Hydrolina de Trandafiri! Suntem siguri c─â o s─â v─â plac─â la nebunie.­čęĚ

- Tot ce trebuie s─â faci este s─â accesezi site-ul nostru de 8 martie.
Am pregătit 4000 de sticle pentru România

Iată întreaga poveste:

2019 - ├«ncepe tradi╚Ťia de 8 Martie

├Än 2019, am operat doar ├«n Bulgaria ╚Öi nimeni nu ╚Ötia despre brandul nostru. P├ón─â la 8 martie aveam aproximativ 300 de clien╚Ťi ╚Öi am decis s─â facem ceva special pentru doamne. Ne-au mai r─âmas 1000┬ábuc─â╚Ťi de Ap─â┬áde trandafiri ╚Öi am decis s─â facem ceva cu adev─ârat special ╚Öi s─â le oferim gratuit.

Feedback-ul clien╚Ťilor a fost uimitor, dar cea mai frumoas─â parte este c─â am introdus noi oameni ├«n domeniul cosmeticelor naturale.

2020: 1.000 de sticle de Ulei de Lavanda

├Än 2020, vindeam deja ├«n 4 ╚Ť─âri ╚Öi am decis s─â surprindem oamenii din ├«ntreaga Europa cu 1000 de sticle de Ulei de Lavanda. Ne place mult uleiul nostru de lavand─â ╚Öi am vrut s─â ├«l┬á├«mp─âr╚Ťim┬ácu mai mult─â lume. Acesta a fost anul ├«n care am v─âzut c─â mul╚Ťi oameni nu au folosit niciodat─â acest tip de produse cosmetice ╚Öi chiar le apreciaz─â cu adev─ârat.

2021: 200 de sticle din cei mai aprecia╚Ťi hidrola╚Ťi din fiecare ╚Ťar─â

├Än 2021, sute de sticle cu cele mai ├«ndr─âgite ape ale noastre, cum ar fi apa de melissa, apa de mu╚Öe╚Ťel ╚Öi altele, au ajuns ├«n casele unor doamne ├«nc├ónt─âtoare din fiecare ╚Ťar─â, aduc├óndu-le ├«mbr─â╚Ťi╚Öarea senin─â a naturii bulgare.

2022: 10.000 de sticle de Ap─â de Lavanda Hydrolina

Cel mai bine v├óndut produs al nostru ├«n 2021 a fost apa de lavand─â ╚Öi am decis s─â facem ceva la care nimeni nu se a╚Ötepta. S─â oferim gratuit cel mai bine v├óndut produs al nostru. Am d─âruit 10.000 de sticle! R─âspunsul pe care l-am primit a fost ├«nduio╚Ö─âtor. Aceasta a fost ziua ├«n care ne-am extins baza de clien╚Ťi la un nivel cu totul nou. Oamenii ne cuno╚Öteau datorit─â acestei ini╚Ťiative. Chiar ╚Öi unii dintre colegii no╚Ötri de la birou au aflat despre noi pin campania de 8 Martie.

2023: 10.000 de sticle de Hydrobiotic - Lavanda și Mentă

Anul trecut, ├«n 2023, am oferit un alt produs nou ├«n care credem cu adev─ârat - Hydrobiotic - Lavanda ╚Öi Menta. Acesta a fost primul produs pe care l-am ├«mbog─â╚Ťit cu culturi postbiotice, care reprezint─â o inova╚Ťie remarcabil─â ├«n biocosmetic─â. Alte 10.000 de sticle au fost expediate la u╚Öile voastre, iar feedback-ul pozitiv nu a ├«nt├órziat s─â apar─â.

2024: Ce produs vom oferi gratuit anul acesta

4000 de sticle de Ap─â de Trandafiri Hydrolina.

În acest an, oferim cadou 4000 de sticle. Este o amintire a momentului de la care am pornit și cât de departe am ajuns. Această călătorie nu se referă doar la produse, ci și la legăturile pe care le-am creat și la zâmbetele pe care le-am adus pe chipurile voastre.

InaEssentials este mai mult dec├ót un brand; este o familie. Fiecare produs pe care ├«l d─âruim este un simbol al recuno╚Ötin╚Ťei noastre, o bucat─â din inima noastr─â. Credem ├«n puterea frumuse╚Ťii naturale ╚Öi suntem onora╚Ťi s─â o ├«mp─ârt─â╚Öim cu voi to╚Ťi. ├Än cinstea multor al╚Ťi ani ├«n care s─â facem ca ziua de 8 martie s─â fie special─â pentru fiecare doamn─â de acolo!

V─â rog, doamnelor, r─âm├óne╚Ťi la fel de uimitoare cum sunte╚Ťi.

Cu drag,
Veselina Ralcheva

 

ÔÇ×Un scop dincolo de profit: modul ├«n care marca noastr─â are impactÔÇŁ

La InaEssentials, credem ├«n d─âruirea c─âtre comunit─â╚Ťile care ne-au sus╚Ťinut. De aceea, suntem m├óndri s─â oferim oportunit─â╚Ťi de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajut├óndu-le s─â ├«╚Öi sus╚Ťin─â mijloacele de existen╚Ť─â ╚Öi s─â le oferim un viitor mai luminos. Aleg├ónd produsele noastre organice, nu numai c─â v─â ├«mbun─ât─â╚Ťi╚Ťi propria s─ân─âtate ╚Öi frumuse╚Ťe, dar ave╚Ťi ╚Öi un impact pozitiv asupra vie╚Ťii altora. Al─âtura╚Ťi-v─â nou─â pentru a face diferen╚Ťa ast─âzi.