8 martie: Ce produs oferim gratuit în acest an?

8 martie: Ce produs oferim gratuit în acest an?

În fiecare an, pe data de 8 martie, oferim gratuit unul dintre cele mai bine vândute produse ale noastre.

Motivul din spatele acestui lucru și scopul nostru final: să introducem produsele cosmetice naturale la cât mai mulți oameni, deoarece credem că natura are răspunsuri la toate problemele.

Cum o facem? - Vă mulțumim <3

La început, am fost pe cont propriu, însă, la un moment dat, clienții noștri fideli au început să ne sprijine, primind 2-3 produse în plus de 8 martie. Am reinvestit aceste fonduri pentru a avea un impact mai mare în fiecare an și pentru a permite mai multor oameni să testeze GRATUIT produsele cosmetice naturale.

În acest an, oferim Hydrolina de Trandafiri! Suntem siguri că o să vă placă la nebunie.🩷

- Tot ce trebuie să faci este să accesezi site-ul nostru de 8 martie.
Am pregătit 4000 de sticle pentru România

Iată întreaga poveste:

2019 - începe tradiția de 8 Martie

În 2019, am operat doar în Bulgaria și nimeni nu știa despre brandul nostru. Până la 8 martie aveam aproximativ 300 de clienți și am decis să facem ceva special pentru doamne. Ne-au mai rămas 1000 bucăți de Apă de trandafiri și am decis să facem ceva cu adevărat special și să le oferim gratuit.

Feedback-ul clienților a fost uimitor, dar cea mai frumoasă parte este că am introdus noi oameni în domeniul cosmeticelor naturale.

2020: 1.000 de sticle de Ulei de Lavanda

În 2020, vindeam deja în 4 țări și am decis să surprindem oamenii din întreaga Europa cu 1000 de sticle de Ulei de Lavanda. Ne place mult uleiul nostru de lavandă și am vrut să îl împărțim cu mai multă lume. Acesta a fost anul în care am văzut că mulți oameni nu au folosit niciodată acest tip de produse cosmetice și chiar le apreciază cu adevărat.

2021: 200 de sticle din cei mai apreciați hidrolați din fiecare țară

În 2021, sute de sticle cu cele mai îndrăgite ape ale noastre, cum ar fi apa de melissa, apa de mușețel și altele, au ajuns în casele unor doamne încântătoare din fiecare țară, aducându-le îmbrățișarea senină a naturii bulgare.

2022: 10.000 de sticle de Apă de Lavanda Hydrolina

Cel mai bine vândut produs al nostru în 2021 a fost apa de lavandă și am decis să facem ceva la care nimeni nu se aștepta. Să oferim gratuit cel mai bine vândut produs al nostru. Am dăruit 10.000 de sticle! Răspunsul pe care l-am primit a fost înduioșător. Aceasta a fost ziua în care ne-am extins baza de clienți la un nivel cu totul nou. Oamenii ne cunoșteau datorită acestei inițiative. Chiar și unii dintre colegii noștri de la birou au aflat despre noi pin campania de 8 Martie.

2023: 10.000 de sticle de Hydrobiotic - Lavanda și Mentă

Anul trecut, în 2023, am oferit un alt produs nou în care credem cu adevărat - Hydrobiotic - Lavanda și Menta. Acesta a fost primul produs pe care l-am îmbogățit cu culturi postbiotice, care reprezintă o inovație remarcabilă în biocosmetică. Alte 10.000 de sticle au fost expediate la ușile voastre, iar feedback-ul pozitiv nu a întârziat să apară.

2024: Ce produs vom oferi gratuit anul acesta

4000 de sticle de Apă de Trandafiri Hydrolina.

În acest an, oferim cadou 4000 de sticle. Este o amintire a momentului de la care am pornit și cât de departe am ajuns. Această călătorie nu se referă doar la produse, ci și la legăturile pe care le-am creat și la zâmbetele pe care le-am adus pe chipurile voastre.

InaEssentials este mai mult decât un brand; este o familie. Fiecare produs pe care îl dăruim este un simbol al recunoștinței noastre, o bucată din inima noastră. Credem în puterea frumuseții naturale și suntem onorați să o împărtășim cu voi toți. În cinstea multor alți ani în care să facem ca ziua de 8 martie să fie specială pentru fiecare doamnă de acolo!

Vă rog, doamnelor, rămâneți la fel de uimitoare cum sunteți.

Cu drag,
Veselina Ralcheva

 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.