Pareri din partea clientilor

Based on 7767 reviews
89%
(6885)
7%
(562)
3%
(205)
1%
(60)
1%
(55)
Recomand !!!

O folosesc de o luna , miroase super si iti lasa pielea catifelată .

Produsele preferate ale întregii familii!

Produsele preferate ale întregii familii!

Produsele preferate ale întregii familii!

Produsele preferate ale întregii familii!

Foarte mulțumită de acest produs!Dar și de celelalte,le folosim de la mic la mare!

Produs bun, DAR...

Produsul este bun, de calitate, cu efecte vizibile chiar din primele zile de utilizare. Referitor la pret versus cantitate, mi se pare destul de scump, o sticla avand doar 150 ml.(la doi adolescenti o sticla ca aceasta ajunge 2 sapt maxim).Ca si recomandare pentru producator : era util un dop care sa limiteze cantitatea de lichid care curge pe discul demachiant. Doar una dintre sticlute a avut asa ceva, cea cu dop auriu, cu menta. Poate reveniti la prima varianta de sticle, cu cantitate mai mare si cu acel dop foarte util. Chiar si cutiile pt expediere sunt facute pt sticlele mai mari, care apropos, ajung imprastiate prin colet, nu in causul special! Un minus si pt ca la ambele comenzi am primit coletul fara banda de scotch care sa imi asigure confortul ca nimeni pe parcursul transportului nu umbla/testeaza produsele din interior.

Dezamagita

Ati folosi un produs pe care scrie termenul de valabilitate 2021-2023? Nu am cum sa folosesc apa pentru ca nu știu cand expira. Imi pare rau pentru asta, eram foarte nerăbdătoare sa primesc comanda, dar la asta nu ma așteptam. Va cunosc produsele si stiu ca sunt foarte bune, dar alta comanda nu mai plasez... Imi pare rau.

Eficient pentru o stare de calm & somn

Îl folosesc într-un recipient de tip roll on și îl aplic la încheieturile mâinilor, după care masez gâtul și tâmplele. Este foarte util într-o zi stresantă la serviciu, cât și seara, înainte de somn. Știu că are mult mai multe beneficii și probabil îl voi testa și pentru altele.

De incercat

Nu pot spune deocamdată mare lucru deoarece încă îl testez( primul flacon).

Apa de trandafiri

E foarte buna pentru pielea mea uscata. De când am început sa o folosesc nu mi s-a mai uscat.

Produse foarte bune

Sunt foarte mulțumită de produsele dumneavoastră, însă am fost puțin dezamăgită la primirea coletului...fiind la prima comandă (client nou) mă așteptam și eu sa găsesc o surpriza acolo cât de mică în colet. O mostră ceva...orice. Am văzut ca multora asa le-ați pus. Mulțumesc frumos oricum!

Execelent

Părul rămâne mătăsos și neted.

Foarte tare această mască!

Foarte buna apa

Nu mă așteptam la o simpla apă de fata să aibă așa efect .va mulțumesc Sint f.multumit

Produs de excepție.sincer ,nu am crezut.a fost un puseu de moment achiziționarea acestui produs.felicitari tuturor pentru realizarea acestor produse.mentionez ca între timp am achiziționat apa de lavanda,apa de mușețel și cea de trandafir. Totul este de 10+.menționez ca am 60 de ani și pe parcursul vieții am avut mereu probleme cu tenul.recomand cu drag.