Următoarea pagină

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 199.99 lei

Coş

Coşul Dvs. este gol în momentul de faţă

Nu esti sigur unde sa incepi?

Livrare sigură și rapidă

Modalitati de plata: cu cardul

- Card de Credit

- Card de Debit

Livrările se fac cu serviciile de curierat Fan Courier, Cargus sau Sameday. Pentru comenzile acceptate până la ora 14:00 într-o zi lucrătoare, livrarea se face în 1-3 zile lucrătoare.

Preturi livrare:

Serviciile de curierat cu Fan Courier, Cargus sau Sameday - 14.99 LEI

Livrare GRATUITA pentru comenzile de peste 199.99 LEI

Garanția noastră: satisfacția ta

Sperăm că te bucuri de comanda ta, dar dacă, din anumite motive, nu ești mulțumit, am stabilit mai jos un rezumat al drepturilor tale în cazul în care dorești să returnezi un produs :)

☑ GARANȚIA FAMILIALĂ - Dacă folosești RoutINA™ timp de 90 de zile (aprovizionare pe 3 luni) și nu vezi rezultate - primești o rambursare integrală + produse organice la alegere în valoare de 200 de lei!

Important: Garanția de rambursare se aplică doar dacă comanzi opțiunea de aprovizionare de 3 luni. Dacă comandați o ofertă de 2 luni și după aceea o ofertă de 1 lună, aceasta nu va fi activă

Nu există în prezent nicio rambursare pentru produsele individuale din magazinul nostru. Garanția de rambursare este numai pentru RoutINA™ de 3 luni.

Important: Chiar dacă ai comandat un singur produs, vom găsi o modalitate de a te compensa și de a te face să te simți mulțumit, așa că contactați-ne :) Pentru noi, a face fiecare client fericit este esențial!

URNĂREȘTE COLETUL