Următoarea pagină

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 199.99 lei

Coş

Coşul Dvs. este gol în momentul de faţă

Nu esti sigur unde sa incepi?

ACEASTA VA FI POVESTEA REALĂ DIN SPATELE AFACERII NOASTRE DE FAMILIE ...

"O poveste despre eșec, succes, momente triste și fericite. Vrem să fim cât mai deschiși posibil cu clienții noștri și să îi facem să se simtă cu adevărat ca și cum ar face parte din familia noastră!"
- Veselina Ralcheva

POVESTEA INAESSENTIALS

Începutul ...

Înapoi în 1999, eram căsătorită cu 2 copii. Predam muzică și soțul meu era pompier. Am vrut mai mult de la noi, să facem o schimbare și să fim diferiți, dar nu știam care este lucrul potrivit pentru noi. Într-o zi, în timp ce conduceam, soțul meu mi-a spus de nicăieri „Să cultivăm trandafiri și lavandă”. O tradiție care a fost mult timp uitată în orașul nostru natal. Cu toate acestea, fiind într-adevăr sceptică din mai multe motive, am zis "DA". Am început ca niște amatori, cu ajutorul financiar al părinților noștri. Am investit în 4 grădini mari și într-o distilerie mică. La scurt timp, ce am rămas însărcinată cu al treilea copil și ne-am temut cu adevărat de ce se va întâmpla în continuare.

Până când în 2007, am avut o mare pierdere și ne-a fost foarte frică. Îmi amintesc că al treilea copil - Elena, ne-a întrebat "Vom deveni săraci dacă îmi cumpăr pantofi?". Poziția noastră financiară era foarte gravă. Fabricam produse de calitate uimitoare, dar nu aveam piață pentru ele. 
Totul s-a schimbat în 2007 când Bulgaria a intrat în UE și am reușit în cele din urmă să găsim o piață pentru produsele noastre. 2013 a fost anul în care în cele din urmă am fost pe plus în contul nostru bancar după ce ne începusem afacerea cu 14 ani mai devreme.

"Întreaga experiență ne-a schimbat viața și ne-a făcut să credem că atunci când îți pui toată energia, dragostea și credința în ceva, într-o zi va înflori."

SE NAȘTE ADEVĂRATA AFACERE INAESSENTIALS 

InaEssentials

În 2019, fiul meu a venit cu ideea de a crea un magazin online și de a oferi produsele noastre online sub brandul InaEssentials. De nicăieri, comenzile au început să vină și a trebuit să ne ajustăm rapid împreună cu soțul și fiicele mele. Eu am preluat administrația, fetele mele Elena și Maria - rețelele sociale și relația cu clienții și soțul meu Nikolai a preluat producția. O afacere de familie în toată splendoarea ei :)

Datorită realizărilor InaEssentials și feedback-ului pozitiv uimitor primit de pe întreaga piață locală din Bulgaria și de pe alte piețe ale UE în 2020, mi s-a acordat primul premiu „Bio- Producătorul anului”, care a fost ceva uriaș pentru mine, deoarece știam toate eforturile,frica și nopțile nedormite care m-au adus la acest moment. Un moment în care am putut crea ceva frumos cu familia mea și să-l împărtășesc celei de-a doua familii - clienților noștri. ❤️

INAESSENTIALS ÎN LUME

Din anul 2019, afacerea noastră de familie continuă să crească. Acum suntem mândri că operăm pe 18 piețe din UE. Oferind asistență uimitoare pentru clienți , produse și livrare rapidă în toată Europa.

PRODUSELE NOASTRE

Ca mamă a 3 copii, știu ce înseamnă să fii responsabil și să ai grijă ... chiar îmi pasă. Așa tratez și produsele noastre cosmetice. Toate produsele noastre sunt produse din grădinile noastre, pe care le cultivăm organic.

Recoltele noastre sunt prelucrate în propria noastră distilerie, iar produsele finale sunt fabricate în unitatea noastră de producție. Acest ciclu închis a fost o necesitate pentru mine, astfel încât să pot sta cu numele meu în spatele a ceva ce văd începând cu semințele la produsul final. Ceva ce pot folosi cu familia mea acasă și pot să ofer celei de-a doua familii - clienții noștri uimitori!

Afacerea noastră de familie s-a angajat în agricultura ecologică și prelucrarea semințelor oleaginoase esențiale de peste un deceniu. Compania cultivă plantații de lavandă organică, trandafir, sumac, roiniță melissa, mușețel și salvie.

Apreciem foarte mult faptul că v-ați rupt din timp pentru a citi despre afacerea noastră de familie. Din acest motiv, am dori să vă surprindem cu o reducere de 12% cu codul promoțional: desprenoi12. Folosiți-l chiar acum: AICI.

Yes we like to be different, it might not be the more professional thing to put a discount code in "About us" page. However, this is a family business and doing stuff like this is the beauty of it 😅

Politica noastră socială

 Din anul 2002, compania noastră are o politică socială puternică. Angajăm în mare parte familii din minorități. În acest fel, le oferim șansa de a-și câștiga existența. Din 2002 am ajutat peste 150 de familii să își construiască case, să devină parte a societății noastre locale și să-și trimită copiii la școală. Îmi amintesc și acum cum mă uitam peste notele copiilor lor la școală și chiar am dat bonusuri pentru note bune :) 

Acum ne simțim mai mult decât binecuvântați să îi avem lângă noi. Majoritatea familiilor din minorități lucrează acum în Spania, Portugalia și Republica Cehă. Din fericire, oamenii pe care îi ajutăm de mai bine de 20 de ani în urmă, își amintesc ce lucruri am făcut pentru ei. Acum avem muncitprii noștri loiali, care ne ajută să construim ceea ce este InaEssentials astăzi. Vrem să prezentăm fețele acestor oameni, deoarece sunt muncitorii care rămân în centrul companiei noastre.

Credem în ceea ce facem și suntem siguri de un lucru: că, alături de o atitudine amabilă față de clienții noștri, un gând constant către ei, atenția la dorințele lor și faptul că suntem gata să răspundem nevoilor lor în orice moment, InaEssentials are potențialul de a deveni ceva măreț. Oricât de mare ar fi, vă promitem că vom avea întotdeauna valorile afacerii mici de familie, lucru care este esența noastră și motivul succesului nostru ❤️

- Veselina Ralcheva

Urmăriți-ne pe Social Media