InaEssentials este o companie dedicată sustenabilității în fiecare aspect al operațiunilor noastre. De la practicile agricole pe care le folosim pentru a ne cultiva propriile culturi organice până la ambalajele pe care le folosim pentru produsele noastre, suntem dedicați să minimizăm impactul nostru asupra mediului și să promovăm comerțul echitabil și aprovizionarea responsabilă.


Unul dintre modurile în care ne străduim să asigurăm sustenabilitatea este prin practicile noastre agricole. Implementăm tehnici agricole durabile, cum ar fi cultivarea conservativă a solului și rotația culturilor pentru a conserva resursele și a proteja mediul înconjurător. Culturile noastre sunt cultivate în mod biodinamic, ceea ce înseamnă că folosim metode naturale pentru a conserva și a hrăni plantele noastre, cum ar fi utilizarea extractului de urzică sălbatică. Plantele de urzică sunt culese la lună plină, conform modului biodinamic, despre care se crede că sporește potența și eficiența plantelor.


De asemenea, folosim rezidurile de la distilarea culturilor noastre de uleiuri esențiale drept compost pentru sol, ceea ce ajută la îmbunătățirea sănătății și fertilității solului. Acest lucru ne permite să producem culturi organice de înaltă calitate, minimizând în același timp impactul nostru asupra mediului.


Pe lângă practicile noastre agricole, susținem, de asemenea, comerțul echitabil și aprovizionarea responsabilă. Lucrăm îndeaproape cu fermierii și furnizorii care folosesc practici agricole durabile și oferă salarii și condiții de muncă echitabile. Prin susținerea acestor fermieri și furnizori, contribuim la promovarea agriculturii durabile și la îmbunătățirea vieții celor implicați în această industrie.


În cele din urmă, ne angajăm să folosim ambalaje care nu afectează mediul înconjurător. Toate sticlele pentru produsele noastre sunt reciclabile, iar noi îi încurajăm pe clienții noștri să le recicleze după ce termină de folosit produsul.


În general, InaEssentials este dedicată sustenabilității în toate aspectele afacerii noastre. De la practicile agricole la ambalaje și aprovizionare, ne străduim să minimizăm impactul nostru asupra mediului și să promovăm comerțul echitabil și aprovizionarea responsabilă.

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.

RĂMÂNEȚI LA CURENT CU NOUTĂȚILE

Postări pe blog

Când să aplici crema de protecție solară: Sfaturi Importante

Când să aplici crema de protecție solară: Sfaturi Importante

Utilizarea cremei de protecție solară este foarte importantă pentru a te bucura de o piele sănătoasă tot anul și pentru a te proteja de razele UV dăunătoare responsabile pentru cancerul de piele și...
Octocrilenul în crema de protecție solară: este dăunător?

Octocrilenul în crema de protecție solară: este dăunător?

De ani de zile, întrebarea dacă octocrilenul este sau nu dăunător a fost o preocupare pentru oamenii de știință, organizațiile de sănătate și pentru noi - consumatorii. Există opinii îngrijorătoare...
Lată la ce trebuie să fiți atenți atunci când alegeți crema de protecție solară

Lată la ce trebuie să fiți atenți atunci când alegeți crema de protecție solară

Protecția solară este un produs conceput pentru a ne proteja pielea de razele UV dăunătoare ale soarelui. Este o parte extrem de importantă a îngrijirii adecvate a pielii atât pentru tineri, cât și...