Următoarea pagină

Livrare gratuită pentru comenzile de peste 199.99 lei

Coş

Coşul Dvs. este gol în momentul de faţă

Nu esti sigur unde sa incepi?

1. LIVRARE

1.1 Care este costul livrării?

⚬ Transportul este 13.99 lei

1.2 Când primesc livrare gratuită?

⚬ Comenzile de peste 199.99 lei au transportul gratuit

1.3 Cât timp ar dura pentru ca comanda mea să fie livrată?

⚬ Livrarea dureaza 2-4 zile lucratoare
Daca comanda intarzie, contacteaza-ne: HERE

1.4 Ce curieri oferiți?

⚬ Noi livram cu compania DPD

1.5. Ce ar trebui să fac dacă nu am primit un e-mail de confirmare?

⚬ Contactează-ne: HERE
1.6. Ce ar trebui să fac dacă primesc produsele greșite la livrare?

⚬ Hei, și noi suntem oameni - uneori facem greșeli, dar suntem gata să le corectăm! În caz de livrare greșită sau de articole lipsă, contactați-ne: HERE 

1.7. Cum îmi pot urmări comanda?

⚬ Urmăriți link-ul: HERE

2. OPȚIUNI DE PLATĂ ȘI GARANȚIA DE RAMBOURSARE

2.1. Ce metode de plată oferiți?

⚬ Aveti optiunea de plata cu cardul sau plata la curier

2.2. Ce ar trebui să fac dacă nu sunt mulțumit de produsele mele? Îmi pot primi banii înapoi?

⚬ Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați politica noastră de rambursare AICI.

3. REDUCERI

3.1. De ce nu funcționează codul meu de reducere?

 ⚬ Nu puteți utiliza mai mult de 1 coduri per achiziție (puteți fie să adăugați produse cu reducere din fereastra pop-up, fie să adăugați un cod de reducere la sfârșit). Dacă adăugați doar un cod și acesta este încă invalid, vă rugăm să contactați asistența noastră: HERE

3.2. Unde să pun codul de reducere?

⚬ Puteți găsi casuta în ultimul pas al procesului de finalizare a comenzii.

4. PRODUCTS

4.1. Pentru cine sunt potrivite produsele?

 Copii, bebelusi, gravide, care alapteaza - Majoritatea produselor noastre sunt complet naturale, nu conțin aditivi, ceea ce le face perfect potrivite pentru toți clienții. În cazul unor boli cronice și afecțiuni specifice de sănătate, vă sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsele InaEssentials. Mai mult, recomandăm întotdeauna să aplicați produsele noastre numai după un test de alergie - puneți o cantitate mică de produs pe partea blândă a cotului și observați dacă va apărea o reacție. Ține minte, uneori nu noi alegem planta, ci iarba ne alege pe noi :)

 Femei, bărbați, adolescenți - Majoritatea produselor noastre sunt complet naturale, nu conțin aditivi, ceea ce le face perfect potrivite pentru toți clienții. În cazul unor boli cronice și afecțiuni specifice de sănătate, vă sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsele InaEssentials. Mai mult, recomandăm întotdeauna să aplicați produsele noastre numai după un test de alergie - puneți o cantitate mică de produs pe partea blândă a cotului și observați dacă va apărea o reacție. Ține minte, uneori nu noi alegem planta, ci iarba ne alege pe noi :)

⚬ Potrivit cu alergii/afecțiuni diabetice/afecțiuni astmatice-Majoritatea produselor noastre sunt complet naturale, nu conțin aditivi, ceea ce le face perfect potrivite pentru toți clienții. În cazul unor boli cronice și afecțiuni specifice de sănătate, vă sfătuim să vă consultați cu medicul dumneavoastră înainte de a utiliza produsele InaEssentials. Mai mult, recomandăm întotdeauna să aplicați produsele noastre numai după un test de alergie - puneți o cantitate mică de produs pe partea blândă a cotului și observați dacă va apărea o reacție. Ține minte, uneori nu noi alegem planta, ci iarba ne alege pe noi :)

⚬Cu alte produse cosmetice - Deoarece majoritatea produselor noastre sunt complet naturale, le puteți folosi în combinație cu alte produse. Cu toate acestea, nu putem garanta rezultatul final.

⚬ Cu anumite medicamente și tratamente -Deoarece majoritatea produselor noastre sunt complet naturale, le puteți folosi în combinație cu alte produse. Cu toate acestea, nu putem garanta rezultatul final.

⚬ Dacă părul meu este vopsit - Produsele noastre de îngrijire a părului nu conțin ingrediente despre care se știe că intervin cu vopseaua de păr.

4.2 Miros?

⚬ De ce produsele noastre miros neconvențional? - Apele noastre InaEssentials sunt obținute prin distilarea primară cu abur a ierburilor proaspăt recoltate. Nu ne îmbogățim produsele cu arome și parfumuri convenționale suplimentare, nu intervenim cu proprietăți și nici nu adăugăm conservanți și stabilizatori. Ceea ce primești este natură pură într-o sticlă, deoarece vine direct din sol. Astfel putem garanta cea mai bună calitate a apelor noastre organice.

⚬ De ce diferite loturi ale aceluiași produs miros diferit? - Aceasta este dovada că ne menținem produsele la fel de pure, așa cum provin direct din natură :) Cultivam plantele noastre în diferite locații din Bulgaria, unde microclimatul, proprietățile solului și alți factori agricoli pot varia. Astfel, proprietățile biochimice ale fiecărei recolte ajung să fie ușor diferite și s-ar putea observa o distincție fină în diferite insigne ale aceluiași produs.

⚬ Diferența dintre produsele noastre nu ar trebui să vă îngrijoreze deloc - Pur și simplu nu suntem interesați să adăugăm arome artificiale sau coloranți pentru a ne unifica produsele. Dorim să vă oferim produse de cea mai înaltă calitate, direct din natură, la fel de pure pe cât le creează pământul roditor bulgar.

4.3 Cum să folosim apele noastre de flori?

⚬ Pentru față și corp - Aplicați o cantitate mică de apă pe un tampon de bumbac și glisați-o ușor peste zonele problematice.

⚬ Poti aplica apa pe tot corpul. Nu este nevoie să clătiți. Puteți folosi apele de mai multe ori pe parcursul zilei, în funcție de starea pielii. Pentru îndrumări mai personalizate, contactați echipa noastră.

⚬ Puteți folosi majoritatea apelor ca toner sau ca bază de machiaj înainte de a aplica celelalte produse de îngrijire a feței.

⚬ Când folosiți mai mult de o apă, vă recomandăm să le aplicați cu un interval de timp de cel puțin 15-20 min pentru a lăsa ingredientele active din fiecare produs să pătrundă în epidermă și să-și facă treaba :)

⚬ Pentru păr - Pulverizați apă în scalp, pe rădăcini și masați ușor timp de câteva minute. Lasă-l să se odihnească. Nu este nevoie să clătiți, deoarece se va usca rapid și aroma se va estompa în doar câteva minute.

⚬Puteți folosi apele de mai multe ori pe parcursul zilei, în funcție de starea pielii. Pentru îndrumări mai personalizate, contactați echipa noastră.

⚬ Unghiile - Puteți pulveriza apa direct pe unghii.

⚬De asemenea, puteți pregăti o mică baie în care să vă înmuiați unghiile în apă pentru câteva minute.

⚬ De asemenea, vă recomandăm o compresă pentru unghii - înmuiați un tampon, pungă sau carpa dorită în apă și aplicați pe unghii.

4.4 Ce produse vă sugerăm pentru problemele de piele și păr?

Linia noastră de produse RoutINA, susținută de teste clinice și de puterea naturii, vă vor oferi o îngrijire complexă și un efect de durată.

4.5 Tipul meu de piele contează?

⚬ Da. … Contactați-ne dacă aveți întrebări suplimentare: HERE 

4.6 Oferiți mostre?

⚬ Nu, perioada de testare sugerată pentru produsele noastre este de 14 zile