Motivul pentru care îți dorești acest AUR lichid în produsele tale de îngrijire a părului si a tenului - Regele Florilor, din partea InaEssentials

Motivul pentru care îți dorești acest AUR lichid în produsele tale de îngrijire a părului si a tenului - Regele Florilor, din partea InaEssentials

Secret: Cum să faci față mătreții și seboreei cu un singur produs organic Reading Motivul pentru care îți dorești acest AUR lichid în produsele tale de îngrijire a părului si a tenului - Regele Florilor, din partea InaEssentials 7 minute Next Spune adio HIPERPIGMENTĂRII datorită unui singur produs organic cu SPF natural – secretul InaEssentials
 
InaEssentials-Bio-Bulgarian-Rose
Nu există cineva care să nu fi auzit de aspectele pozitive ale trandafirului de Damasc. Străini din diferite țări vin în Bulgaria pentru a cumpăra mica comoară, care conține cel mai pur și mai bun ulei esențial din lume. Mirosul său este uluitor, iar efectul asupra pielii este de invidiat. În rândurile de mai jos, vom explora împreună proprietățile miraculoase ale uleiului de trandafiri și ale apei de trandafiri.
 
 Uleiul esențial de trandafiri are un loc important în istoria afacerii noastre de familie InaEssentials. Am început să ne cultivăm câmpurile de trandafiri organici încă din anul 2000. În acea perioadă, agricultura ecologică era doar un termen exotic și noi, ca un fel de pionieri, eram adesea considerați nebuni. Cu toate acestea, am crezut sincer că într-o zi stilul de viață sănătos, nevoia de protecție a mediului și importanța produselor naturale de înaltă calitate vor fi factori importanți în standardele zilnice ale societății noastre. 
A fost dificil, în ciuda optimismului și impulsului nostru, dar cu multă muncă și puțin noroc, dintr-o afacere de familie foarte mică, am crescut până la un mare producător. În prezent, cultivăm propriile plante medicinale și oferim produsele noastre naturale InaEssentials în toată Europa, la prețuri foarte accesibile.
Credem că succesul vine atunci când clienții noștri sunt mulțumiți de rezultate.
 
 Poate cel mai important lucru pe care familia noastră l-a păstrat de-a lungul anilor este dragostea pentru grădinile noastre de trandafiri. Frumoasele flori proaspete din aceste grădini se transformă în apa de trandafiri pe care o folosiți dvs. și în uleiul esențial de care suntem atât de mândri. Ne punem inima și sufletul în fiecare sticlă și astfel contribuim la o calitate superioară. 
InaEssentials-Bio-Bulgarian-Rose-Water-Rose-Shampoo

Apa de trandafiri InaEssentials  

Trandafirul de Damasc este regele tuturor florilor cu parfumul său plăcut. A fost folosit de secole datorită influenței sale uriașe asupra frumuseții, armoniei și chiar romantismului. Floarea are mari proprietăți de vindecare și contribuie activ la procesele de regenerare a pielii. Are un efect deosebit de bun asupra pielii uscate, care are nevoie de hidratare și îngrijire suplimentară. 

 
În distileria noastră de familie, obținem ulei de trandafiri InaEssentials și apă de trandafiri din flori proaspete, cultivate organic, direct din grădinile noastre certificate. Le producem intr-un mod complet natural pentru ca toate calitățile plantelor sa rămână in sticla care ajunge la dvs. Acesta este un produs tradițional bulgăresc care aduce plăcere simțurilor și îmbunătățește pielea. 
 
Uleiul esențial de trandafir de Damasc și în special uleiul din trandafiri bulgari, este unul dintre cele mai scumpe. Este impresionant, dar adevărat – pentru a obține 1 kilogram de ulei este nevoie de 3.500 de kilograme de flori de trandafir culese manual! Nu întâmplător se numește aur lichid... 

InaEssentials-Bio-Damascene-Rose 

 

 

Apa de trandafiri pentru fata  

Avantajul apei de trandafiri este in principal regenerarea celulelor. Acest produs este alegerea preferată pentru persoanele cu pielea epuizată, piele care are nevoie de hidratare suplimentară. Cu utilizarea regulată, veți observa că pielea devine mai elastică și mai strălucitoare - rezultatele sunt cu adevărat fascinante. 

 

Pe lângă adăugarea apei de trandafiri in îngrijirea ta zilnica, o puteți folosi in lupta cu acneea si pielea sensibila. Proprietățile naturale ale trandafirului curăță în profunzime zonele contaminate și îngrijesc cu blândețe zonele problematice. 
 
Și asta nu este totul - ca bonus, apa de trandafiri acționează împotriva îmbătrânirii pielii! Stimulează regenerarea celulelor epidermice, îmbunătățește circulația sângelui și menține echilibrul hidric al pielii, ceea ce reduce ridurile și netezește pielea. 
 
Sfat pentru fața umflată de dimineață: lăsați sticla de apă de trandafiri la frigider peste noapte. Înmuiați două dischete demachiante în apă de trandafiri dimineața, puneți-le sub ochi, relaxați-vă câteva minute și bucurați-vă de o senzație revigorantă, gata să vă binedispună! 

 
Apa de trandafiri pentru păr 

  

Poate că va fi o surpriză, dar apa de trandafiri poate fi aplicată și pe păr. Pulverizați-o și lăsați-o să aibă grijă de părul dvs. adăugând puțin mai multă textură și hrănind vârfurile uscate și epuizate. Vă sfătuim să o pulverizați noaptea înainte de a merge la culcare și să o lăsați să acționeze peste noapte. Este extrem de benefică pentru părul deteriorat și vopsit. 

   

Pentru rezultate și mai bune, puteți combina apa de trandafiri InaEssentials cu șamponul nostru natural de trandafiri InaEssentials. Combină uleiul de trandafir organic cu ulei de argan, ulei de macadamia și ulei de babassu pentru a revitaliza părul deteriorat, pentru a-l netezi și a-l fortifica și pentru a minimiza ruperea și căderea părului. Îmbogățit cu vitaminele A, E, D- Pantenol și extract de viță de vie pentru a hrăni scalpul, șamponul nostru curăță delicat în timp ce întinerește în mod natural, îmbunătățește porozitatea pielii și o face proaspătă și sănătoasă. 

 

Ingrediente cheie:  

  • Ulei organic de trandafiri și apă de trandafiri - regenerează și revitalizează părul  
  • Extract de viță de vie - un nutrient esențial pentru frumusețea părului și a pielii 
  • Vitamina E și A - susțin sănătatea scalpului și stimulează creșterea părului 
  • Vitaminele B3 și B5 - oxigenează foliculii de păr și hrănesc părul 
  • Uleiul de argan - hidratează și păstrează umiditatea și strălucirea 
  • Babassu și Macadamia - bogate în antioxidanți, nutrienți și acizi grași InaEssentials-Damascene-Rose-Face-Cream 

Îngrijire premium pentru față cu Bio Rose pentru Regine - Crema de trandafiri de la InaEssentials  
 
Formula multifuncțională a Cremei de trandafiri SPF 30 de la InaEssentials creează o peliculă delicată pe piele, care oferă hidratare intensivă și protecție împotriva razelor UV. Bogată în ulei organic de trandafir și apă organică de trandafiri, are un puternic efect antioxidant, regenerator și liniștitor asupra pielii.  
 
Cocktailul hidratant unic de Aquaxyl, acid hialuronic, niacinamidă (vitamina B3) și D-pantenol asigură hidratarea necesară și îmbunătățește elasticitatea și densitatea pielii. Sistemul de filtrare cu spectru larg UVA/UVB oferă o protecție optimă împotriva efectelor nocive ale soarelui. Crema protejează împotriva arsurilor solare, deshidratării, îmbătrânirii premature și ajută la reducerea riscului de alergii solare. Aroma sa captivantă conferă o prospețime elegantă cremei și face ca utilizarea acesteia să fie o adevărată plăcere! 

 

Trandafirul de Damasc este adesea considerat cea mai mare mândrie a Bulgariei. Este extrem de valoros că putem beneficia de această floare pe câmpurile noastre naturale – suntem atât de norocoși! La InaEssentials avem grijă de câmpurile de trandafiri ale familiei noastre cu mare pasiune și dragoste. Extragem uleiul de trandafir în moduri specifice pentru a-i păstra toate calitățile. Vă garantăm că ceea ce obțineți vine direct din natură – cel mai pur și mai bun ulei de trandafir, care va avea grijă de problemele pielii cu care va confruntati de mult timp. 

Nu subestimați modul natural de a rezolva problemele pielii, ci aveți încredere în ceea ce are de oferit natura. Încercați trandafirul de Damasc, îmbuteliat cu grijă în produsele noastre InaEssentials - 


DOAR ACUM cu 20% REDUCERE cu codul 


 RoseBlog20  


Pe site-ul nostru: https://inaessentials.ro/ 

👇Sau dați click aici 👇

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.