ACNEEA și cum povestea unei mame a ajutat peste 50.000+ adolescenți din România!

ACNEEA și cum povestea unei mame a ajutat peste 50.000+ adolescenți din România!

Acnee...

Bună ziua, sunt Veselina Ralcheva. Prima mea întâlnire cu îngrijirea organică a pielii nu a început cu problemele copiilor mei, ci cu cererea disperată a unei alte mame din orașul meu, a cărei poveste m-a atins profund. Așa a început povestea despre cum dragostea unei mame a readus zâmbetele pe fețele a peste 50.000 de adolescenți care sufereau de acnee.

Era anul 2019, când o prietenă a venit la mine acasă și mi-a cerut apa noastră de lavandă făcută în casă, deoarece fiica ei avea balul de absolvire peste două săptămâni și suferea de acnee severă. Acneea îi afecta nu numai fața, ci și stima de sine și sănătatea mentală. Mama auzise de la alte persoane cărora le fusese administrată Apa de Lavandă, că o ajută cu adevărat.

Fiica ei se confrunta cu mai mult decât cu acnee. Ea se confrunta cu frica și rușinea, care sunt o parte inevitabilă a acesteia. Petrecerea de absolvire se apropia, iar ea se ascundea acasă, rușinată să iasă în oraș din cauza feței ei...

Transformarea Incredibilă...

Cu două zile înainte de balul de absolvire, cineva a bătut la ușa mea. Era mama ei! S-a întors cu un desert făcut în casă și cu ochii strălucind de recunoștință. Mi-a arătat o poză cu fiica ei înainte și după folosirea Apei de Lavandă... diferența a depășit cu adevărat ceea ce mă așteptam. Ea a numit-o „apă magică” și povestea ei s-a răspândit în oraș, provocând un val de curiozitate. Văzusem cum apa de Lavandă îi ajuta pe copiii mei, dar nu văzusem niciodată un asemenea efect asupra unor persoane care aveau probleme de piele cu adevărat grave.

Acest lucru a fost șocant chiar pentru mine! Și atunci am realizat: lavanda noastră comună avea puterea de a schimba vieți. Acest lucru a marcat începutul unei noi misiuni pentru InaEssentials - să ajutăm cât mai multe familii de pretutindeni cu lavanda noastră, transformând disperarea în speranță.

Girl with Lavender Hydrolina

Planta magică...

A fost literalmente în mâinile noastre tot timpul. Puterea lavandei, un miracol natural care este adesea trecut cu vederea în tratarea problemelor de piele.
Aceasta a fost mai mult decât o descoperire, a fost o rază de speranță pentru o familie, în fața unei probleme care afectează mii de oameni. Lavanda, cu proprietățile sale calmante și antibacteriene, combinată cu experiența noastră de mulți ani în cultivarea plantelor, a oferit o oportunitate de a ajuta miile de oameni care suferă de acnee.

Lavanda noastră și ceea ce o face unică...

Ceea ce ne diferențiază este faptul că privim câmpurile noastre de lavandă într-un mod complet diferit. Producția noastră este de 2 ori mai mică decât în mod normal, dar calitatea este de neegalat, iar asta este ceea ce caută clienții noștri. La lună plină culegem urzici, pe care le folosim apoi ca ingredient principal în soluția noastră, ale cărei ingrediente ne sunt oferite de natură. Acest decoct alungă toate bolile și păstrează proprietățile terapeutice ale lavandei, care sunt transferate în apa noastră de lavandă. Credem că una dintre aceste proprietăți este tocmai efectul său unic împotriva acneei, lucru pe care nu îl are nicio altă apă de flori.

Dar...

Adevărata muncă abia începuse.... Aveam produsul și știam că funcționează, dar cum puteam ajuta cât mai mulți oameni? Am început fără așteptări... Fiul nostru a creat site-ul InaEssentials în timp ce studia marketing și publicitate. Am decis să facem un test și am difuzat un anunț pe Facebook. La început nu a avut prea mult efect, până când, după o săptămână, au apărut comentarii sub anunțuri de la clienți mulțumiți. Comenzile au crescut și umila noastră afacere de acasă a început să crească rapid.

Până în prezent, noi personal (eu, fiul și fiicele mele) răspundem la mesaje, deoarece știm că atenția personală este esențială și, deși necesită timp, credem că merită. Dovadă stau cele peste 10.000 de comentarii pozitive despre apa noastră pentru acnee cu levănțică. Este un vis al unei familii devenit realitate.

Peste 500.000 de clienți

Încrederea în apa noastră de lavandă ne-a determinat să oferim o promisiune îndrăzneață: o rambursare completă dacă clienții noștri nu văd rezultate. Acest lucru le-a dovedit clienților noștri că nu suntem doar o altă marcă care doar promite, ci și că ne respectăm promisiunile. Am transformat viețile a peste 50.000 de adolescenți din întreaga Europă, păstrând în același timp sufletul și calitatea unei afaceri de familie.

Magazinul nostru on-line: inaessentials.ro

 

 

Vrei să încerci și tu?

Dacă și tu dorești să încerci apa noastră organică magică, o poți face AICI și vei primi un cod promoțional cadou pentru 15% reducere la prima comandă, care este: ina15 

Am lucrat neobosit pentru a menține soluția noastră la prețuri accesibile, dar vremurile se schimbă. Cererea în creștere și costurile în creștere înseamnă că nu putem păstra aceste prețuri la nesfârșit.

Magazinul nostru on-line: inaessentials.ro

👇 Puteți accesa site-ul făcând clic pe butonul roșu de mai jos:👇

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.