Produsele revoluționare ale Bio-Producătorului anului - Veselina Ralcheva, pentru igiena personală și combaterea acneei

Produsele revoluționare ale Bio-Producătorului anului - Veselina Ralcheva, pentru igiena personală și combaterea acneei

ACNEEA și cum o mică afacere de familie a ajutat peste 25000 de adolescenți din România să lupte împotriva ei Reading Produsele revoluționare ale Bio-Producătorului anului - Veselina Ralcheva, pentru igiena personală și combaterea acneei 7 minute Next Care sunt produsele BIO care au ajutat mii de români? (Beneficii și utilizări)

Veselina Ralcheva

"Puterea de vindecare a naturii, valorificată pentru a rezolva problemelor oamenilor, spre deosebire de chimia masivă din jur"

Veselina Ralcheva inaessentialsro

Veselina Ralcheva - Bio-Producător al anului "2019"

În 2002, eram profesor de muzică și soțul meu Nikolay - pompier. Într-o călătorie împreună, Nikolay a început să îmi povestească despre posibilitatea ca noi să începem să cultivăm trandafiri. La început, i-am spus că acest lucru este prea complicat și nu este pentru noi, totuși, el a fost capabil să mă convingă să-i dau o șansă. Astăzi trăim o viață minunată în timp ce lucrăm împreună cu cei 3 copii ai noștri și oferim produsele noastre organice în peste 14 țări europene. Acesta este un lucru la care nu m-am așteptat niciodată să se întâmple și de aceea le spun mereu oamenilor să aleagă calea necunoscută, atunci când li se oferă opțiunea.

Veselina Ralcheva și-a început activitatea de familie împreună cu soțul ei, în anul 2001. Atunci, fiind complet începători, decid să readucă la viață un obicei uitat din orașul Panagyurishte - producția de trandafiri. Fără experiență, dar cu multe vise, își începe călătoria cu doar 2 hectare de trandafiri și 5 hectare de lavandă. În 2004, când agricultura organică din Bulgaria era exotică și încă nu existau organizații de certificare, ea a decis să își asume riscul alegând să meargă exact pe acest drum – Producția organică (bio).

Din 2006 până în 2018, afacerea noastră agricolă a devenit principalul mijloc de trai al oamenilor care fac parte din minorități din Panagyurishte (orașul nostru natal din Bulgaria), din 2006 până în prezent aspectul social al afacerii noastre este încă o parte esențială a acesteia. Verific în mod constant notele copiilor angajaților mei și îi încurajez să se străduiască întotdeauna pentru note mai bune și creștere personală. Această politică socială care este atât de puternic integrată în cultura noastră este motivul pentru care acum avem acum mai mult de 60 de lucrători, care fac parte din familia noastră organică.

 

Anul 2019, pașii mici care au dus la schimbări mari

Premiul „Producătorul organic al anului” din 2019 a fost ceva ireal pentru mine. Acesta a fost o adevărată recunoaștere pentru mulți ani de efort și muncă, dar și o recunoaștere pentru anul 2019, an în care împreună cu copiii mei, am reușit să facem cunoscute noțiunile de „ORGANIC” în țara noastră - Bulgaria. Prin intermediul afacerii noastre „Grădinile organice ale familiei Ralchev” și Inaessentials, am putut arăta publicului ce înseamnă cu adevărat să crești propriile produse organice și am filmat întregul proces al producției noastre. Acest lucru a arătat oamenilor diferența reală dintre produsele reale, organice și cele convenționale.

CEL MAI MARE SUCCES

Cel mai mare succes al meu este legat de proprietățile curative ale apelor noastre florale organice și de afacerea Inaessentials. După multe teste, cercetări și validări, în 2019 împreună cu fiul meu și cele 2 fiice am lansat marca Inaessentials. Un brand pentru produse cosmetice organice care ajută cu adevărat oamenii și le schimbă viețile. Brand în care ne punem toată inima și eforturile. Știm cât de puternică poate fi apa organică florală, atunci când avem de-a face cu diferite probleme, cum ar fi acneea, eczema, rozaceea, dermatita, sângerarea gingiilor, mătreața etc. Fabricăm aceste produse având grijă  de toate culturile din orașul nostru natal. Toate aceste produse sunt cultivate într-un mod organic, fără a utiliza nici măcar pesticide organice. Singurul lucru cu care ne tratăm câmpurile este decoctul nostru „secret”, care se face după o rețetă biodinamică.

Produsele organice vindecătoare care au schimbat medicina în Bulgaria și Europa

Prin intermediul apei noastre organice de lavandă împotriva acneei, am ajutat peste 20.000 de adolescenți din Bulgaria să facă față acneei în 2019. Apa de lavandă este ceva cu adevărat unic. Principalul secret al apei noastre organice de lavandă împotriva acneei este că avem grijă de culturile noastre de lavandă într-un mod complet diferit. Randamentul nostru este de 2 ori mai mic decât media, dar calitatea este incomparabilă, iar acest lucru este cel mai apreciat de clienți. Acest lucru se datorează faptului că, deși suntem certificați organic, nu ne permitem nici măcar să folosim îngrășăminte sau spray-uri organice. Astfel, produsul nostru curăță practic porii din interior spre exterior și în prezent este cel mai recunoscut produs al nostru, pe toate piețele.

 

Al doilea produs pe care îl producem - apa organică de scumpie pentru îngrijirea orală devine secretul multora care au probleme ale gingiilor și dinților. Produsul este o alternativă la apa de gură, iar scumpia este o plantă bine-cunoscută de generații în Bulgaria. Toată lumea o numește planta cu cel mai puternic efect antibacterian.

La începutul anului 2019, ne-am creat propriul site web și am început cu puțină publicitate și cu așteptări mici. Până când într-o zi a apărut un comentariu lung de la un client care este uimit de apa de lavandă ... după acest comentariu apare al doilea, al treilea și al patrulea...

 

Reclama devenise atât de mare încât, de la umplerea manuală a sticlelor, Inaessentials a devenit o afacere cu 15 angajați care au grijă de clienți și de satisfacția lor întreaga zi. Motto-ul afacerii este: „Pune cu orice preț nevoile clienților pe primul loc și tratează-l ca pe o parte a familiei”.

 

CONTINUAREA

După ce am cunoscut marea satisfacție a apei de lavandă și cum schimbă destinele oamenilor și îi scoate literalmente pe adolescenți din depresie, am decis să continuăm pe acest drum. Și cu ajutorul naturii am găsit în curând o soluție 100% naturală pentru alte probleme. Toate produsele următoare am decis să le producem din ierburi locale și să le creștem în propriile noastre grădini. Așa am reușit să rezolvăm în mod natural următoarele probleme:

Mătreață și seboree cu ajutorul apei organice de Salvie ✅

Căderea părului cu ajutorul apei organice de urzică sălbatică ✅

Pielea uscată cu ajutorul apei organice de trandafiri ✅

Ciupercile pielii cu ajutorul apei organice de pin de pădure 

Eczeme ajutorul apei organice de mușețel roman ✅

            

VISUL

În ciuda sprijinului inimaginabil primit din partea clienților și a cât de mare a devenit Inaessentials într-un an, continuăm să visăm și avem 2 obiective principale. De a face produsele organice cât mai accesibile pentru toată lumea și pentru a continua să producem aceste produse organice care să rezolve problemele de sănătate ale oamenilor. Împreună cu soțul meu și copiii noștri, oferim tot ce putem pentru a crea cea mai bună experiență posibilă clienților și știm că, tratând clienții ca pe o familie, putem parcurge un drum lung!

 

Pentru toți cei care au citit acest blog, avem și o surpriză: este o reducere de 15% la prima comandă pe site-ul familiei: inaessentials.ro

Reducerea se face folosind codul de reducere de 15%: vesi15 , care se aplică înainte de finalizarea comenzii. 

 Știm că sunteți ocupați și de aceea nu vom intra în detalii despre fiecare dintre produsele noastre. Pe site-ul nostru de mai jos puteți vedea toate produsele noastre și citiți totul despre ele. De asemenea, puteți arunca o privire la ce recenzii au lăsat peste 1000 de clienți din România despre produsele noastre :)

Site-ul poate fi accesat prin butonul de mai jos:

 

 

 

📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾

Fără întrebări! Fără termene limită!

De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.