InaessentialsRO

Cosmetica vindecătoare bulgară, care a ajutat mii de europeni

 INAESSENTIALS

Inaessentials este o mică afacere de familie care se ocupă cu producția organică în Bulgaria din anul 2000. Atunci, alături de soțul meu, am început să ne ocupăm de agricultura organică ca amatori și nu am înțeles mare lucru, dar am avut o viziune. Am fost aproape de faliment de multe ori și drumul pe care l-am parcurs a fost plin de dificultăți. Astăzi culegem roadele multor ani de muncă și cu ajutorul celor 3 copii ai noștri, ne dezvoltăm mai repede ca oricând. Datorită eforturilor noastre comune, micul nostru proiect de familie „Inaessentials”, pe care l-am început în 2019, este acum un brand cunoscut în 6 țări și am înregistrat recent comanda cu numărul 200.000.

 

 SĂ VĂ SPUNEM POVESTEA NOASTRĂ

Istoria afacerii Inaessentials începe de fapt cu mult înainte de 2019. În anul 2011, am avut o mulțime de prieteni care ne-au încercat produsele și ne-au tot spus că apa de lavandă era magică și nu mai văzuseră niciodată așa ceva. Îmi amintesc de o prietenă care adusese drept recunoșțiintă, o plăcintă făcută în casă după ce fiica ei și-a curățat fața cu apă de lavandă chiar înainte de balul ei de absolvire.

 

Încercam încă de atunci, dar nu am știut cum să ajungem la mai mulți oameni. Din fericire, în 2019, fiul nostru Vasco, care în acel moment studia în Anglia, a accesat pagina noastră de Facebook și ne-a arătat cum ne putem îmbunătăți postările pentru a ajunge la mai mulți oameni. La început, nu a existat niciun efect extraordinar, deoarece am dat 60 de LEI pe zi pentru publicitate și am avut 1 sau 2 comenzi, până când o săptămână mai târziu au apărut comentarii ale clienților mulțumiți. După aproximativ o lună, primul nostru anunț a avut peste 20 de comentarii pozitive, care au avut un efect uriaș.

Ne-am permis să publicăm încă 2 reclame și același lucru s-a întâmplat. Soțul meu îmi tot povestea cum micuțul nostru fiu era un geniu al marketingului, dar mult mai târziu ne-am dat seama că oamenii au încredere în noi nu din cauza reclamelor, ci pentru că eram deschiși și sinceri cu ei.

 

 2020 ȘI 6 ȚĂRI NOI

La sfârșitul anului 2019, știam deja că ceva uimitor se va întâmpla cu compania și produsele noastre. Aveam apeluri în fiecare zi de la clienți mulțumiți, sute de mesaje pe săptămână și multă atenție din partea mass-media în țara noastră natală. Să nu mai vorbim de premiul “Bio-fermierul anului”… Toate rudele ne spuneau să încercăm piața europeană, ceea ce pentru noi era ceva de neatins. Din nou, copiii au început să pună întrebări, să cerceteze și, în cele din urmă, s-au oprit la următoarea variantă – să colaborăm cu un depozit de logistică din țara respectivă și să avem un website inaessentials pentru fiecare țară. Prima a fost Germania, unde am publicat povestea noastră. Am fost pur și simplu șocați de rezultatele avute - timp de o lună, vânzările din Germania au fost egale cu cele din Bulgaria din februarie până în decembrie 2019.

 

Văzând că acest model funcționează, am decis să ne asumăm riscurile și am investit tot ce am câștigat până acum în strategia de a ajunge pe noi piețe. Și astfel am dat naștere website-urilor inaessentials uk / sk / de / ro. Marea Britanie, Germania, Austria, România, Slovacia și Grecia au urmat Bulgaria, iar noi am început să ajungem la clienți din mai multe colțuri ale Europei. 

 

Toate acestea au fost ca un vis devenit realitate pentru noi, dar am început să simțim și o mare responsabilitate. Noua provocare a fost să ne menținem calitatea serviciilor, care a fost întotdeauna o prioritate pentru noi. Până în prezent, doar noi personal (eu, fiul și fiica mea) răspundem la toate mesajele de pe Facebook și Instagram, pentru că știm că atitudinea personală este esențială și, deși este nevoie de timp, credem că merită.

 

CUM VĂ MULȚUMIM

Nu luăm tot ceea ce ni se întâmplă ca atare și încercăm constant să oferim și să ajutăm. În prezent, avem grijă de peste 30 de familii minoritare, nu mecanizăm multe dintre activitățile noastre agricole, astfel încât să le putem oferi un loc de muncă pe termen lung. Majoritatea plantelor noastre de lavandă sunt încă culese manual. Scumpia și urzica sălbatică sunt, de asemenea, culese manual. Angajăm peste 100 de persoane pentru a culege trandafiri.

Recent am postat un articol prin care ne întrebam cum putem îmbunătăți și am primit zeci de sugestii. Suntem pe cale să îndeplinim cele mai comune cinci dorințe ale clienților noștri foarte curând. Și din anul 2020 oferim singura opțiune din România pentru protecția 100% a clienților noștri, oferind posibilitatea de rambursare integrală a sumei comenzii dacă clientul nu este mulțumit, fără a fi nevoie să returneze produsul.

 

DORIM SĂ VĂ MULȚUMIM CHIAR ACUM

Dacă sunteți clientul nostru sau abia acum ați aflat despre compania noastră, va conta mult pentru noi dacă ne dați o șansă și încercați produsele noastre, pe care le puteți vizualiza: AICI

V-am pregătit o mega surpriză, și anume - un cod promoțional cadou, care constă într-o reducere de 15% cu ocazia a peste 200.000 de clienți din Europa, reducere oferită la prima comandă. Codul este: 200ina

Puteți vedea website-ul nostru, cu toate produsele și detaliile acestora aici:

 

 

📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾

Fără întrebări! Fără termene limită!

De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.