ACNEEA și cum o mică afacere de familie a ajutat peste 25000 de adolescenți din România să lupte împotriva ei

ACNEEA și cum o mică afacere de familie a ajutat peste 25000 de adolescenți din România să lupte împotriva ei

Reading ACNEEA și cum o mică afacere de familie a ajutat peste 25000 de adolescenți din România să lupte împotriva ei 6 minute Next Produsele revoluționare ale Bio-Producătorului anului - Veselina Ralcheva, pentru igiena personală și combaterea acneei

ACNEEA...

O problemă cu care se confruntă fiecare adolescent. Brandurile mari oferă diferite soluții - unele mai scumpe, altele mai ieftine, dar toate au ceva în comun: Nu rezolvă problema. La începutul anului 2019, după ce am făcut câteva teste, am trimis apă organică de lavandă rudelor și prietenilor noștri cu probleme similare. Am fost uimiți de faptul că toți au început să ne sune și să ne mulțumească. Acesta a fost momentul în care am decis să lansăm produsul nostru online. 

Din fericire, cei 3 copii din afacerea noastră de familie erau destul de familiarizați cu tehnologia și ne-au ajutat să facem acest lucru. Dacă avansăm rapid la ziua de astăzi, vom vedea cum dintr-un produs necunoscut, apa noastră de lavandă a devenit cel mai bine cotat și eficient produs împotriva acneei în Bulgaria și, în 2020, și în alte țări din Europa. Cu toate astea, în spatele tuturor acestor povești minunate se află mulți ani de muncă grea. 

Mai multe despre noi...

Suntem o afacere de familie care se ocupă cu agricultura ecologică încă din anul 2000. Am început ca amatori, dar cu mult entuziasm. Astăzi, chiar dacă suntem mai mari ca afacere, ne străduim constant să ne îmbunătățim. Am făcut un astfel de pas în februarie 2019, când am decis să lansăm produsele noastre pe piața locală, cu ajutorul copiilor noștri. O idee care astăzi a devenit o afacere mare în toată Europa și datorită căreia eu am fost aleasă “Producătorul organic al anului”.

 Inaessentials

Am început fără așteptări… Fiul nostru a creat pagina web Inaessentials când era la Universitatea de  Marketing și publicitate. El a decis să încerce și să testeze reclamele pe Facebook. La început nu au avut un efect mare, pentru că pe zi plăteam în jur de 15 lire, având câte o comandă sau două. Totul s-a schimbat după o săptămână când comentariile clienților mulțumiți au început să apară sub reclame. 

După aproximativ o lună, primul nostru anunț a avut mai mult de 20 de comentarii pozitive, care au avut un efect uriaș. Ne-am permis să difuzăm încă 2 reclame și s-a întâmplat același lucru. La un moment dat am simțit că nu numai adolescenții, ci și oamenii de toate vârstele ne cumpărau apa de lavandă împotriva acneei și toți erau mulțumiți de rezultate. 


Verifică cea mai bună ofertă incluzând acest produs AICI

A trebuit să facem o mulțime de schimbări. La un moment dat, comenzile au ajuns la 30 de ape pe zi și a trebuit să umplem toate sticlele acasă, cu un ulcior micuț. Am decis să luăm o mașină de umplere a sticlelor. După o lună, a trebuit să închiriem și să dotăm o cameră pentru tăiere și etichetare, iar foarte curând după aceea, a trebuit să angajăm 2 persoane care să se ocupe doar de magazin.

După 1.000 de ape organice vândute și nici o singură reclamație, am decis să ne schimbăm reclamele și să oferim o rambursare gratuită a sumei pentru comandă, dacă nu există niciun efect vizibil - o regulă care s-a dovedit a fi foarte bună. Astăzi avem peste 110.000 de ape trimise și doar 164 returnate, ceea ce ne spune multe despre efectul lor.

Văzând că acest model funcționează, am decis să ne asumăm un risc. Și așa s-u născut magazinele Inaessentials uk / sk / de / ro. Marea Britanie, Germania, Austria, România, Slovacia și Grecia au urmat după Bulgaria și am început să citim cuvântul "mulțumesc" în toate limbile. Toate acestea au fost ca un vis devenit realitate pentru noi, dar am început să simțim și o mare responsabilitate. Noua provocare a fost să menținem calitatea serviciilor noastre, care a fost întotdeauna o prioritate pentru noi.

Chiar și astăzi, doar noi personal (eu, fiul și fiica mea) răspundem la toate mesajele de pe email, Facebook și Instagram pentru că știm că atitudinea personală este foarte importantă și, deși este nevoie de timp, credem că merită. Dovadă sunt cele peste 10.000 de comentarii pozitive despre produsele noastre organice.

CE E ATÂT DE UNIC LA PRODUSUL NOSTRU?

Lucrul diferit la noi este că avem grijă de grădinile noastre de lavandă într-un mod unic. Randamentul nostru este de 2 ori mai mic decât în ​​mod normal, dar calitatea este incomparabilă și este exact ceea ce caută clienții noștri. În afară de certificarea organică pe care o avem pentru produsele noastre, nu ne permitem nici măcar să folosim îngrășăminte organice. Singurul lucru cu care ne tratăm culturile este decoctul nostru „secret” conform unei rețete biodinamice.

La luna plină culegem urzică, pe care o folosim apoi ca ingredient principal pentru decoctul nostru, ale cărei ingrediente ne sunt furnizate de natură. Acest decoct alungă toate bolile și păstrează proprietățile terapeutice ale lavandei, care sunt transmise în apa noastră organică de lavandă. Credem că una dintre aceste proprietăți este efectul său unic împotriva acneei, lucru pe care nicio altă apă florală nu îl are într-o asemenea măsură.

Nu ne concentrăm pe cifra de afaceri, ci pe a avea clienți mulțumiți și fideli, motiv pentru care începând cu anul 2020 oferim o rambursare a întregii sume pentru comandă, dacă nu sunteți mulțumiți de rezultate. Am început cu această gândire și vom continua să urmăm această filozofie. Dacă doriți să încercați apa organică magică, o puteți face AICI, iar de la noi veți primi cadou un cod promoțional pentru o reducere de 20% la prima comandă, care este: ina20

Puteți vedea și celelalte produse de la distileria noastră din Bulgaria, care au și proprietăți naturale de vindecare.

Website: inaessentials.ro
👇 Dați click pe butonul de mai jos pentru a vedea toate produsele 👇

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.