Care sunt produsele BIO care au ajutat mii de români? (Beneficii și utilizări)

Care sunt produsele BIO care au ajutat mii de români? (Beneficii și utilizări)

Care sunt produsele BIO care au ajutat mii de români? (Beneficii și utilizări)


Exact! S-a dovedit că soluția la multe dintre problemele noastre constă în beneficiile naturii și nu în produsele scumpe și modificate chimic. Unora le este greu să creadă că o plantă are în spatele ei atât de multă bogăție. În mod normal, sună prea bine pentru a fi adevărat. Dar tocmai acesta este scopul nostru - să dovedim că nu există nimic mai eficient decât puterea vindecătoare a naturii, valorificată în rezolvarea problemelor oamenilor.

Cine suntem noi? 

Nikolay Ralchev și Veselina Ralcheva sunt un cuplu de oameni de afaceri care a început agricultura ecologică în anul 2001. Ceva care la acea vreme părea o misiune imposibilă. În ciuda multor probleme de-a lungul anilor, ei nu au renunțat și au continuat să se dezvolte pas cu pas, ghidați de filosofia alimentelor și produselor reale, fără ingrediente chimice. Aproape 20 de ani mai târziu, împreună cu cei trei copii ai lor, cultivă peste 500 de hectare de plantații organice în zona Panagyurishte, Bulgaria. În 2019, Vesselina a primit primul premiu de acest gen „Bio-Producătorul anului”. Fiul lor, Vasil Ralchev, care a absolvit afaceri și management agricol în Anglia, revine și aplică ceea ce a învățat în magazinul online al companiei Inaessentials. Întreaga familie este implicată în afacerea de familie pentru a oferi cele mai bune și mai curate produse la cel mai mic preț posibil, în timp ce accentul principal este clientul fericit - o strategie din spatele succesului Inaessentials.

Ce oferim?

După ce apa de lavandă a devenit un succes în lupta împotriva acneei - peste 40.000 de sticle vândute și mai puțin de 50 returnate / Inaessentials oferă rambursarea clienților nemulțumiți / - Vesselina decide să se concentreze asupra unei alte probleme - probleme cu cavitatea bucală / sângerarea gingiilor , respirație urât mirositoare, răni, etc./. Așa apare apa de scumpie, care face furori. Apoi am lansat apa de salvie împotriva mătreței și seboreei, care în mai puțin de o lună, a avut rezultate mai mult decât promițătoare. Dar asta nu este tot ceea ce oferim. Suntem mândri de celelalte produse ale noastre, care nu sunt în niciun fel inferioare - apa de trandafiri și apa de lavandă, apa de roiniță (Melissa)  și apa de mușețel.
 

Și pentru că primim în mod constant întrebări despre beneficiile și utilizările lor, am decis să sintetizăm aici cele mai utile informații pentru fiecare produs în parte:

APA ORGANICĂ DE LAVANDĂ ÎMPOTRIVA ACNEEI

Cel mai de succes produs cu peste 12 mii de clienți care comandă în fiecare lună. Momentan primim e-mailuri și mesaje de la clienți fericiți, mame și adolescenți, care sunt mulțumiți pentru acest mic dar al naturii care le-a schimbat viața. Apa organică de lavandă este o soluție excelentă pentru combaterea acneei și curățarea feței, care vine direct din câmpul nostru de lavandă. Metoda organică de cultivare într-o regiune înaltă de munte ajută la păstrarea proprietăților vindecătoare ale acestei plante aromatice. • Utilizare: Utilizați pentru a curăța fața, dimineața și seara, prin aplicarea asupra unui tampon demachiant și aplicarea direct pe piele. Dacă tenul este gras, poate fi folosită mai des.
 • Beneficii:
 • Cu acțiunea sa antibacteriană, apa de lavandă ajută la tratarea ACNEEI și a prevenirii acesteia
 • Curăță profund porii și previne apariția acneei și a punctelor negre
 • Îmbunătățește și uniformizează tenul
 • Poate fi folosită pentru curățarea machiajului, ca un înlocuitor complet natural și inofensiv pentru apa termică / micelară sau tonic
 • Calmează și reîmprospătează pielea iritată și elimină erupțiile și coșurile
 • Are un efect calmant și tonifiant care favorizează somnul odihnitor

Apă 100% organică din scumpie sălbatică pentru Igiena Oral

ăApa care i-a ajutat pe mulți dintre prietenii noștri și de care se bucură întreaga familie. Singura certificată organic din țară. Apa de scumpie produsă natural devine un adevărat cadou vindecător al naturii - mii de clienți mulțumiți și niciunul dezamăgit. Și, cel mai bun lucru, această apă durează mult mai mult și nu pătează dinții.

 • Utilizare: Funcția principală a apei este de a preveni problemele cavității bucale - umpleți capacul și clătiți cu apă timp de aproximativ 30 de secunde (dimineața și seara), apoi scuipați în chiuvetă. Are efect antifungic și poate fi aplicată cu un tampon demachiant în locurile cu astfel de probleme.
 • Beneficii:
 • Are un efect excelent asupra gingiilor inflamate și a paradontozei, îngrijind gingiile și prevenind sângerările
 • Elimină bacteriile care cauzează cariile și reduce extrem de repede herpesul sau aftele
 • Ajută cu durerile în gât - faceți gargară cu apa la primele semne de inflamație
 • Împotriva ciupercilor și bacteriilor - cel mai des utilizate pentru ciuperca piciorului - în acest scop puneți 40 - 50 ml într-un lighean cu apă caldă
 • / pe baza feedback-ului clienților / Ajută la dermatita seboreică
 • După naștere - ginecologii familiarizați recomandă ca primele luni după naștere, noile mamele să facă clătire externă cu decoct din scumpie

 

   

APĂ ORGANICĂ DIN SALVIE PENTRU MĂTREAȚĂ ȘI SEBOREE

Cel mai recent produs al nostru, care are un efect deosebit în lupta împotriva mătreței și seboreei și, spre deosebire de șampoanele antimătreață, are un efect benefic pe termen lung. De asemenea, a provocat furori pe piață și acest lucru nu a fost întâmplător. Am testat mai multe apă, dar niciuna nu s-a apropiat de cea a salviei. Oferă părului ceea ce are nevoie și îl regenerează cu ajutorul naturii.

 • Utilizare: pulverizați apă pe scalp cu ajutorul pulverizatorului, apoi frecați capul (dimineața și seara, timp de 30 de secunde). Vă recomandăm să o utilizați după ce vă spălați părul - NU provoacă îngrășarea pielii.
 • Beneficii:
 • Funcția principală a apei este de a combate mătreața și seboreea
 • Calmează pielea capului în prezența dermatitei seboreice și a mâncărimilor
 • Un studiu din 2014 publicat în Journal of Phytotherapy Research a constatat că „uleiul de salvie are un efect semnificativ statistic asupra scăderii cortizonului și are un efect antidepresiv de îmbunătățire a dispoziției, precum și un efect benefic asupra echilibrului estrogenului și al hormonilor tiroidieni”

APĂ ORGANICĂ DE TRANDAFIRI PENTRU PIELE USCATĂ 

Utilizarea apei de trandafiri datează din Egiptul antic, când Cleopatra a folosit-o pentru a-și păstra frumusețea mai mult timp. Poate că cea mai valoroasă proprietate a apei organice de trandafiri este de regenerare a celulelor pielii, ceea ce o face excelentă pentru combaterea pielii uscate și epuizate. Ajută la menținerea echilibrului pH-ului pielii, o hidratează și îi conferă un aspect mai vibrant. Toate acestea fac ca apa de trandafiri să ofere o finalitate extraordinară a procedurilor zilnice de curățare și reîmprospătare.

 • Utilizare: Aplicați apa de trandafiri asupra unui tampon demachiant și apoi aplicați pe toată fața și gâtul (de 2 ori sau mai mult pe zi). Când folosiți asupra părului, pulverizați zilnic. 
 • Beneficii:
 • Are un efect de tonifiere, curățare și hidratare pentru toate tipurile de piele și păr.
 • Acțiune antiinflamatoare, previne apariția acneei.
 • Acționează împotriva îmbătrânirii pielii, stimulează regenerarea celulelor epidermice.
 • Oferă substanțe nutritive importante părului și, dacă este utilizat zilnic, îmbunătățește semnificativ strălucirea naturală.
 • Aromaterapie: parfumul întineritor revigorează spiritul și armonizează mintea. Are un efect tonic și de restaurare și, de asemenea, îmbunătățește starea romantică de spirit. Utilizați în cadă când faceți baie pentru a ameliora stresul sau pentru a vă pulveriza camera, cearșafurile și hainele.

APĂ ORGANICĂ DE MELISSA (ROINIŢĂ) 

Preferata tuturor celor care o încearcă. Este arma noastră secretă pentru tratarea tuturor tipurilor de arsuri și dermatite, în special pentru pielea sensibilă și înroșită. Are un efect calmant, relaxant și hidratant, ceea ce o face o modalitate perfectă de relaxare a minții și a corpului în caz de anxietate și oboseală.
 • Utilizare: Utilizați zilnic pentru a curăța fața, gâtul și decolteul. Este potrivită și pentru pielea uscată și sensibilă. Utilizați asupra unui tampon demachiant sau aplicați cu vârful degetelor ca tonic. Folosiți ca aditiv la baie pentru a ameliora stresul sau pentru a pulverizați camera, cearșafurile și hainele.
 • Beneficii:
 • Reduce efectul arsurilor cu până la peste 60%, ceea ce o face ideală pentru o vacanță la mare sau la munte.
 • Îmbunătățește pielea cu dermatită, inflamație și alergii.
 • Are efect anestezic, antibacterian, antiviral, antioxidant, calmant.
 • Mirosul întineritor revigorează spiritul și armonizează mintea. Are un efect tonic și regenerator și, de asemenea, îmbunătățește starea romantică de spirit.
 • Compresele ajută la pitiriazis, roșeață a pielii, umflături.
 • Aromaterapia - aroma acestei plante calmează și ajută în cazul șocurilor, tulburări nervoase, depresie și insomnie. Întărește creierul și nervii; potrivit pentru masaj după baie.

APĂ ORGANICĂ DE MUȘEŢEL 

Utilizare:

În cazul eczemelor

Funcția principală a apei de mușețel este combaterea eczemelor, erupțiilor cutanate, rănilor și dermatitei - aplicați asupra unui tampon demachiant, pe zona afectată a corpului, apoi așteptați să se absoarbă. Spre deosebire de toate tipurile de creme și ingrediente chimice, apa de mușețel curăță și distruge în mod natural microorganismele responsabile de apariția eczemelor.

- Vă recomandăm să o utilizați de până la 2-3 ori pe zi.

- Optim: Se utilizează dimineața înainte de muncă / școală + se utilizează seara înainte de culcare.

 • Utilizare: Folosiți asupra unui tampon demachiant pe zonele iritate ale pielii. Utilizați de 2 până la 3 ori pe zi, cel mai important seara, înainte de culcare. După aplicare, lăsați apa să se absoarbă (NU ESTE NECESARĂ SPĂLAREA DUPĂ APLICARE)

APĂ ORGANICĂ DE PIN DE PĂDURE 

 

Utilizare:

Pulverizați apa de pin de pădure pe picioarele si/sau degetele curate sau direct pe unghii și lăsați-o să se absoarbă. Vă recomandăm să o utilizați dimineața și seara 😊

Împotriva ciupercilor pe picioare și unghii

Apa de pin de pădure este utilizată pentru prevenirea infecțiilor fungice, deoarece are efecte antibacteriene și dezodorizante și oprește astfel dezvoltarea microorganismelor. Efectul său dezodorizant elimină mirosurile neplăcute ale piciorului.

- Recomandăm pulverizarea după spălarea picioarelor și lăsarea apei să se absoarbă.

- Optim: Se utilizează dimineața înainte de muncă / școală + se utilizează seara înainte de culcare.

Pentru gargară și clătire a gâtului

Datorită proprietăților sale puternice antiseptice, apa este potrivită pentru gargară în prezența simptomelor gripei.

 

Cremă de mâini 100% naturală

 

Utilizare:

Aplicați o cantitate mică de cremă pe mâini și masați până la absorbția completă.

Rezultat:

Mâinile și unghiile sunt zilnic îngrijite și protejate de acțiunile factorilor iritanți. Pielea este profund hidratată, iar aroma de lavandă care rămâne pe piele acționează ca o adevărată încântare pentru simțuri.

Crema este extrem de benefică pentru pielea uscată și epuizată ✅

 

DE CE OAMENII AU ÎNCREDERE ÎN NOI?

 • Pe lângă faptul că suntem certificați biologic, rareori ne permitem să folosim chiar și ingrediente organice - ne tratăm culturile în principal cu diferite tipuri de decocturi de plante conform rețetelor biodinamice. Randamentul nostru este mult mai mic decât în ​​mod normal, dar calitatea este incomparabilă.
 • În anul 2019, Veselina a câștigat primul premiu de acest gen „Bio-Producătorul anului” - o altă recunoaștere pentru eforturile și spiritul puternic al acesteia și al întregii familii. 
 • Oferim ceva nou pe piața internă - rambursare integrală dacă clientul nu este mulțumit, fără a fi nevoie să returneze produsele. Numărul extrem de mic de astfel de cazuri spune multe despre calitatea și beneficiile apelor noastre organice. Scopul nostru este ca, clientul să fie întotdeauna mulțumit, chiar și atunci când nu este.
 • Întregul nostru brand este axat pe clienți și nevoile acestora. În ciuda numărului lor imens, încercăm să-i facem pe toți să se simtă speciali - nu pentru că ar trebui să fie, ci pentru că sunt cu adevărat speciali pentru noi. 

Ai încredere în noi și promitem să nu te dezamăgim!

Prima dată când auzi de noi? Bine ați venit în familia Inessentials 😊 Dorim să vă întâmpinăm cu o surpriză pe site-ul familiei inaessentials.ro și anume 20% reducere la prima comandă cu codul: nou20

Toate produsele mărcii pentru cosmeticele organice Inaessentials pot fi găsite făcând click pe butonul de mai jos: 

 

 

📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾

Fără întrebări! Fără termene limită!

De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

 

 

 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.