De ce ai nevoie de melissa drept îngrijirea naturală perfectă după soare

Apa-Bio-Melissa-Inaessentials

Iubim vremea însorită de vară! Ceea ce nu ne place este când ne ardem de soare... Din fericire, familia noastră a dezvoltat un protector perfect pentru piele atunci când soarele este puternic - Apa 100% Organica de Melissa. 

 
Vara este anotimpul nostru preferat pentru că putem petrece mult timp afară cat lucram pe câmpurile noastre frumoase cu ierburi vindecătoare, situate în inima Bulgariei. Și, uneori... ne ardem de la soare! De aceea, dorința familiei noastre a fost să găsească o soluție naturală pentru acest inconvenient. Și visul s-a împlinit cu această plantă magică - Melissa! Această apă florală este un mic miracol natural. Poate reduce arsurile cu până la 60%! 

Apa-Bio-Melissa-Inaessentials

Ne place sa avem puțin timp liber și sa putem petrece zile calde la plajă. În timp ce ne odihnim și obținem un bronz frumos, totuși, nu ar trebui să neglijăm îngrijirea pielii. În acest sezon apar mai multe lucruri neplăcute pe langa arsurile solare - pielea uscată și exfoliată, precum și diverse iritații, sunt extrem de frecvente. 

 
Dar nu vă faceți griji! Echipa InaEssentials a pregătit sfaturi utile pentru îngrijirea naturală perfectă după soare. Ne grăbim să vă anunțăm că include unul dintre produsele noastre cele mai bine vândute - APA 100% ORGANICĂ DE MELISSA. 

 
Daca vrei sa afli mai multe despre acest produs si vrei sa cunosti sfaturile si trucurile pentru o piele frumoasa si sanatoasa CLICK AICI SI CITESTE MAI MULTE! 

Sfaturi și trucuri de după soare de care aveți nevoie și despre care nu știați 

% Rambursare 100% - Fără întrebări 📝 

Din 2021 avem politica „clientul are întotdeauna dreptate”. Aceasta înseamnă că oferim o rambursare dacă nu  sunteți mulțumit de produsele noastre 

Lăsaţi un comentariu

Medalii Judge.me

Judge.me Diamond Monthly Record Shop medal
Judge.me Gold Authentic Shop medal
Judge.me Bronze Transparent Shop medal
Judge.me Top 1% Shops medal
Judge.me Top 1% Trending Shops medal