Eczema și modul în care o mică afacere de familie a rezolvat această problemă cu ajutorul unui produs organic

Eczema și modul în care o mică afacere de familie a rezolvat această problemă cu ajutorul unui produs organic

Păr gras și căderea părului - O soluție naturală - „Apa de urzică” Reading Eczema și modul în care o mică afacere de familie a rezolvat această problemă cu ajutorul unui produs organic 6 minute Next Probleme ale pielii la adolescenti

Eczema ...

O problemă pe care o avem, indiferent de vârstă. Brandurile cunoscute oferă soluții, unele sunt mai scumpe, altele mai ieftine, dar toate au un lucru în comun: nu rezolvă problema pe termen lung. În iulie 2021, după ce am făcut câteva teste și am trimis apă organică de mușețel multor rude și prieteni, ce aveau probleme similare. Am fost uimiți de faptul că toți au început să ne sune și să ne mulțumească. Acesta a fost momentul în care am decis să lansăm produsul nostru online.

Vezi produsul AICI

Din fericire, în acest moment am stabilit deja InaEssentials ca și afacere. Cei 3 copii ai noștri erau destul de familiarizați cu tehnologia modernă și ne-au ajutat să facem acest lucru. Dacă avansăm rapid până la ziua de azi, vom vedea cum dintr-un produs necunoscut, apa de mușețel a devenit cel mai bine cotat și cel mai eficient produs împotriva eczemei în România!

Mai multe despre noi

Suntem o afacere de familie care se ocupă de agricultura ecologică din anul 2000. Am început ca amatori, dar cu mare entuziasm. Astăzi, deși afacerea noastră a crescut, încercăm constant să ne îmbunătățim. Am făcut un astfel de pas în februarie 2019, când am decis să lansăm produsele noastre pe piața locală cu ajutorul copiilor noștri. O idee care astăzi a devenit un succes în toată Europa și datorită căreia am fost votat Bio - Producătorul Anului.

Inaessentials

Am început fără așteptări... Fiul nostru a făcut site-ul Inaessentials în timp ce studia marketing și publicitate. A decis să testeze și să pună o reclamă pe Facebook. La început, nu a fost un efect mare, căci am cheltuit 15 euro pe zi pe reclame și am avut 1 sau 2 comenzi. Totul s-a schimbat după o săptămână când comentariile clienților mulțumiți au început să apară sub reclame.  

După aproximativ o lună, prima noastră reclamă a avut peste 20 de comentarii pozitive, care au avut un efect uriaș. Am decis să punem încă 2 reclame și s-a întâmplat același lucru. La un moment dat ne-am dat seama că nu doar persoanele în vârstă, ci și mamele cu adolescenți, mamele cu bebeluși, adulții și chiar tinerii ne cumpărau apa organică de mușețel împotriva eczemei și toți erau mai mult decât mulțumiți de rezultate. 

Ceea ce iubim cel mai mult

 La un moment dat, apa de mușețel a devenit un hit în rândul mamelor când vine vorba de eczema bebelușului. S-a dovedit că mulți bebeluși au eczeme foarte des și aproape că nu există produse care să ajute cu adevărat. Ca să nu mai vorbim de soluțiile organice. Povestea noastră preferată este de la un client din România. Băiețelul ei a avut o problemă uriașă cu o eczemă la picioare și a durat 2-3 săptămâni și nimic nu a reușit să ajute. După ce am explicat beneficiile produsului, am trimis către ea 2 sticle gratuit și rezultatul final a fost uluitor.

 Inainte si dupa:

După 1000 de ape vândute și nicio reclamație, am decis să ne schimbăm reclamele și acum oferim o rambursare gratuită a întregii sume pentru comanda plasată, dacă nu există niciun efect din partea produselor noastre organice. Această mișcare s-a dovedit a fi foarte bună pentru afacerea noastră, deoarece tot mai mulți clienți au încercat produsul, fără niciun risc.

Până astăzi, doar noi personal (eu, fiul și fiica mea) răspundem la toate mesajele de pe Facebook și Instagram pentru că știm că atitudinea personală este foarte importantă și, deși este nevoie de timp, credem că merită. Dovada în acest sens sunt cele peste 3900 de comentarii pozitive despre produsele noastre organice în România. 

Vezi produsul AICI

CE ESTE ATÂT DE UNIC LA PRODUSUL NOSTRU?

Principala diferență la noi este că avem grijă de grădinile noastre de mușețel organic într-un mod complet diferit. Randamentul nostru este de 2 ori mai mic decât media, dar calitatea este incomparabilă, iar acest lucru este lăudat cel mai mult de către clienți. Acest lucru se datorează faptului că, deși suntem certificați organic, nu ne putem permite să folosim îngrășăminte organice sau spray-uri chimice. Singurul lucru cu care tratăm câmpurile noastre este decoctul nostru „secret”, care este făcut după o rețetă biodinamică.

La lună plină, culegem urzică, pe care apoi o folosim ca ingredient principal pentru decoctul nostru. Acest decoct păstrează proprietățile terapeutice ale plantațiilor de lavandă, despre care credem că se transmit în apa noastră de lavandă. Convingerea noastră este că una dintre aceste proprietăți este efectul său unic împotriva acneei pe care îl are apa noastră de lavandă, lucru pe care nici un alt hidrolat de pe piață nu îl are. 

Nu ne concentrăm pe cifra de afaceri, ci pe a avea clienți mulțumiți și fideli. Am început cu acest mod de a gândi despre afacerea noastră și îl vom urma în continuare. Daca doriți să încercați și dvs. apa noastră organică de mușețel împotriva eczemelor, o puteți face AICI 

În prezent lucrăm cu un centru logistic în România și toate comenzile sunt livrate în 24-48 de ore prin firma de curierat DPD. Veți primi și un cod promoțional pentru o reducere de 20% pentru prima dvs. comandă, și acesta este: ina20


De asemenea, puteți verifica și celelalte produse ale noastre, care au proprietăți naturale de vindecare uimitoare.
Pe site-ul nostru: https://inaessentials.ro/

👇 Dați click pe butonul de mai jos pentru a vedea toate produsele 👇 

Verifică cea mai bună ofertă incluzând acest produs AICI

 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.