Hydrolina - Apa organica, Hidrosol si Hidrolat

Hydrolina - Apa organica, Hidrosol si Hidrolat

Care este călătoria HYDROLINА?

InaEssentials-family-hydrolina

Calea HYDROLINA este plină de o cantitate enorma de efort și dorință de a oferi tot ce este mai bun vouă - clienților noștri. Am trecut printr-un proces de pregătire care a durat mai bine de jumătate de an. Să vă spunem mai multe despre această călătorie interesantă.

Da, există inflație, dar familia noastră a reușit să „facă o limonadă din lămâi”! :) Am decis că este timpul pentru o schimbare și o privire către viitor. Așa s-a născut HYDROLINA.

Pentru început ți-am pregătit un cadou surpriză! Dar mai întâi ar trebui să mergi pe mâna noastră și să continui să citești. :)
Sugestie: Căutați chiar și în cele mai ascunse locuri!
Care sunt beneficiile?
InaEssentials-musetel-hydrolina

Hidrolați, nu doar apă. 

De când am început afacerea noastră de familie, producem și oferim hidrolați. Ce este hidrolatul? Răspunsul este destul de simplu - hidrolații sunt produși în procesul final de distilare în care apa este foarte saturată cu uleiuri esențiale. Așa ne diferențiem de toți ceilalți. Ceea ce ne face cu adevărat unici sunt produsele noastre eficiente.

InaEssentials-brad-alb-hydrolina

Ce NU sunt hidrolații noștri:

 • Ape aromatice - producerea lor nu presupune nici măcar distilare.
 • Ape florale - producerea lor presupune distilare, dar majoritatea apelor florale de pe piață conțin cantități minime de uleiuri esențiale, chimicale, conservanți și alcool. Acest lucru elimină cercul mic de proprietăți vindecătoare rămase. Este mai mult un termen comercial.
 • Hidrosolurile - întrebarea este discutabilă, dar acesta este un concept foarte general care este folosit nu numai pentru distilate, ci și pentru soluții de orice origine.

InaEssentials-trandafiri-hydrolina

Tocmai de aceea toate apele INA devin: HYDROLINA. Așa este, apa noastră de trandafiri preferată, apa de lavandă, apa de melissa și toate celelalte sunt acum HYDROLINA!

Câmp larg de aplicare

InaEssentials-menta-hydrolina

Hidrolații pe care îi producem sunt un aliat fidel în îngrijirea pielii feței, părului și corpului! Ele ajută împotriva:

 • Pielii grase, acneei, punctelor negre, cicatricilor și petelor pigmentate
 • Piele uscată, iritații, psoriazis, eczeme și alte iritații ale pielii
 • Scalpul și părul cu probleme, inclusiv mătreața, seboreea, căderea părului
 • Probleme gingivale și bucale, inclusiv afte, herpes și parodontoză
 • Ciupercă pe picioare și unghii
 • Tensiune nervoasă

InaEssentials-sunatoare-hydrolina

În plus, acestea sunt:

 • Complet naturale, cultivate în câmpurile și grădinile organice
 • Procesate într-o distilerie certificată, modernă pentru producție ecologică
 • O bază în rutina de dimineața și seară, pregătind pielea pentru îngrijirea ulterioară
 • Folosite in protectia UV
 • În sticle 100% reciclabile
 • Reîncărcabile în viitorul apropiat
 • Create prin ajutorul familiilor minoritare din orașul nostru natal: culese de muncitori dedicați și grijulii
 • Potrivite pentru uz zilnic

InaEssentials-lavanda-hydrolina

Ne bucurăm că ai ajuns până aici! Ăsta e spiritul! Vă promitem că nu veți regreta.

Design nou, sticle ecologice, compacte.– title

Conduși de visul nostru de a crește la nivel mondial, precum și de a fi în armonie cu natura, am decis să folosim sticle de 150 ml în loc de 200 ml.

Pentru a ne satisface clienții, oferim:

InaEssentials-designe-nou

✔ Design nou-nouț care te va face să te îndrăgostești. Am reușit să creăm magie într-o sticlă care spune povestea familiei noastre Ina. Am combinat cu succes modernul, îndrăzneț și imprevizibil cu organicul, natural și cald.

InaEssentials-sticle-ecologiceSticle mai ecologice. Ne-am întrebat: „Sunt sticlele biodegradabile, din plastic sau din sticlă cele mai sigure pentru mediu?” Am făcut o serie de studii și consultări cu specialiști pe această temă. Ce a devenit clar? Majoritatea materialelor biodegradabile sunt într-adevăr mai bune, dar restul sunt de-a dreptul periculoase. Așa că am descoperit că, atunci când vine vorba de sticle, materialele reciclabile sunt o opțiune mult mai durabilă decât cele biodegradabile. Deci ce avem acum! O opțiune de reciclare care este cu adevărat ecologică!

InaEssentials-melissa-hydrolina

Am primit zeci de mesaje de la utilizatori care doresc ca sticlele noastre să fie mai compacte! Motiv?: Călătorie ușoară și spațiu ocupat mai puțin. Zis și făcut!

CAND VOR DEVENI APELE NOASTRE CA HYDROLINA?

Procesul de rebranding este încă în curs, așa că nu ne putem axa pe un termen limită. În prezent, vindem toate modelele anterioare de sticle. Când se vor epuiza, HYDROLINA va inunda lumea cu magia sa. Apreciem cu adevărat înțelegerea dumneavoastră și suntem mai mult decât fericiți să călătorim împreună prin acest proces!

Mai multe despre producția de HYDROLINA

Cum sunt crescute și produse toate plantele care fac HYDROLINA magică?

InaEssentials-distilerie-noua-hydrolina

 • Suntem mândri că putem investi într-o distilerie nouă, modernă, unică prin amploarea sa.
 • Mentinem si un centru de consultanta in imediata apropiere a productiei. Magia va fi reală, deoarece întregul loc este înconjurat de câmpurile noastre de trandafiri, lavandă și mușețel. Abia așteptăm să ne adunăm înconjurați de aroma magică a ierburilor noastre.

InaEssentials-distilerie-noua-hydrolina

 • Asta înseamnă că de anul viitor ne vom putea primi clienții din întreaga lume. Mai mult, vom avea ocazia să vă arătăm direct cum producem HYDROLINA. Unde? În noua noastră distilerie modernă și de înaltă tehnologie.

Cadoul mult așteptat! Ia-ți acum HYDROLINA cu o reducere specială -15%. Doar folosiți acest cod la finalizarea comenzii: FUTURE15

Deveniți parte din familia InaEssentials chiar acum cu un singur clic aici

Vizitați site-ul nostru făcând clic pe butonul roșu de mai jos:

 https://inaessentials.ro/

 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.