Șampon-Natural-Lavandă-Anti-Mătreață-pentru-Păr-Uleios

,,La revedere păr GRAS și MĂTREAȚĂ'' cu Șamponul Natural Anti-mătreață de la InaEssentials

Întrebări precum: ce șampon îmi poate face părul mai drept, mai puternic sau mai mătăsos? Poate face mai mult decât să-mi spele părul? care este potrivit pentru mine? 
 
 
Avem răspunsul și soluția la problemele tale! Să înțelegem mai întâi problema și cauzele acesteia, astfel încât să poți vedea de ce ar trebuii să alegi InaEssentials mai presus de tot! 
 
 
Înțelegerea mătreții: 
Mătreața sunt celule moarte ale pielii care cad de pe scalp - mai ales cănd te scarpini. S-ar putea să credeți că un scalp uscat duce la mătreață, atât un scalp uscat cât și un scalp gras poate cauza excesul de celule să se aglomereze și să cadă, formând mătreață. 
 
Ce cauzează MATREAȚA ȘI PARUL USCAT/ULEIOS? 
Ereditatea, modificările hormonale (cum ar fi pubertatea), consumul în exces de alcool, consumul de alimente bogate în zahăr, picante sau cu conținut ridicat de sare, lipsa de nutrienți precum acizii grași și vitamina B, stresul și anumite afecțiuni ale pielii (grasă/uscată). Schimbările sezoniere și istoricul familial pot fi, de asemenea, o cauză. 
 
 
Șampoanele sunt cele mai importante produse pentru îngrijirea părului nostru. Noi, cei de la InaEssentials, îi luăm importanța în serios. Vă oferim o SOLUȚIE NATURALĂ și 100% eficientă. 
Șamponul cu lavandă InaEssentials este o nouă formulă curată, realizată din ingrediente naturale și certificate organic. Combină uleiul organic de lavandă și uleiul de argan pentru a echilibra scalpul și pentru a ajuta la tratarea părului gras fără a-l lipsi de hidratarea naturală. Îmbogățit cu vitaminele A și E și extract de tulpină de măr Fiji pentru a hrăni și calma scalpul și pentru a reduce iritația și producția de sebum în exces, șamponul nostru curăță delicat, în timp ce întinerește în mod natural părul, făcându-l proaspăt și sănătos. 
Șampon-Natural-Lavandă-Anti-Mătreață-pentru-Păr-Uleios

Înlocuiește-ți șamponul convențional plin de aditivi și conservanți cu șamponul natural anti-mătreață de lavandă pentru păr gras cu ulei de lavandă organic. Axează-te pe ceva simplu și natural, fără a folosi tratamente, care de cele mai multe ori nici măcar nu sunt eficiente! 

Iată armele noastre secrete care GARANTEAZĂ succesul șamponului nostru, aprobat de toți clienții noștri care l-au folosit deja. 

✔️ Echilibrează scalpul, reduce uleiul, reduce iritația 

✔️ Pentru par normal spre gras 

✔️ Fara parabeni 

✔️ Fara sulfati  

✔️ Fără parfumuri artificiale  

✔️ Fără culori artificiale  

✔️ 100% plăcere 

De ce șamponul nostru se potrivește perfect? Vedeți singuri și aflați de la cei ce l-au folosit deja și bucurați-vă de magie... 

Șampoanele noastre sunt concepute nu doar pentru a vă spăla părul, ci și pentru a vă spăla problemele! 

Încheiați toate experimentele nebunești de păr AZI și cereți-vă scuze părului, oferindu-i cea mai bună îngrijire pe care o poate obține cu REDUCERIILE noastre uimitoare! Până la 40% REDUCERE la diferite pachete de îngrijire a părului care vă vor satisface și vă vor purta nevoile și simțurile. 

Grăbește-te și mergi ACUM pe site-ul nostru și vei găsi o gamă uimitoare de șampoane pentru diferite probleme și alege potrivirea perfectă! 

Șampon Natural Lavandă pentru Mătreață și scalp Sensibil   

Șampon Natural Urzică Sălbatică - Șampon pentru Căderea părului

Șampon Natural cu Trandafiri - pentru părul Uscat și Deteriorat

Dacă nu sunteți sigur care șampon este potrivit pentru dvs., nu ezitați să ne contactați la: inaessentialsro@gmail.com și vă vom ajuta cu plăcere să luați cea mai bună decizie. 

📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾 

Fără întrebări! Fără termene limită! 

De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.