Hidrobiotic InaEssentials

Postbiotice – cea mai nouă tendință în îngrijirea pielii și de ce ai nevoie de ele

Hidrobiotic InaEssentials
După marele succes și miile de clienți fericiți, care au încercat apa noastră de lavandă Bio și au găsit o soluție pentru tenul lor problematic, noi, InaEssentials, ne-am dorit să oferim ceva și mai bun. Nu ne-am putut conforma – suntem tineri, curioși și înfometați pentru inovații. Așa că am început să verificam feedback-ul clienților noștri și analizand nevoile voastre, am descoperit cum putem aduce produsele noastre la nivelul următor. 
Am depus multe cercetări și munca pentru a crea ceva în care credem cu tărie. Am efectuat numeroase teste, am ieșit din zona noastră de confort de multe ori și a meritat! Astăzi putem spune cu mândrie că oferim clienților noștri InaEssentials un produs de top cu ingrediente 100% naturale, dezvoltate în cadrul celor mai noi tehnologii cosmetice. 
Să facem cunoștință cu Hidrobioticul nostru InaEssentials – Lavandă și Mentă 
Hidrobioticul InaEssentials – Lavandă și Mentă este o formulă unică si inovatoare. Combină hidrolatul de lavandă 100% bio și hidrolatul de mentă 100% bio cu Lentimyrt – simbioză postbiotică de mirt și arbore de mastic. 

• apă de Lavandă 100% Bio direct de pe câmpurile noastre - o soluție naturală în lupta împotriva acneei și punctelor negre 
Hidrobiotic InaEssentials
 Acneea și punctele negre sunt probleme comune ale pielii, în special în rândul adolescenților. De aceea, noi, InaEssentials, am creat o soluție eficientă și 100% naturală. Datorită metodei biologice de cultivare, apa și-a păstrat capacitatea de a curăța porii feței și de a preveni astfel acneea și punctele negre. Apa de lavandă este perfectă pentru tenul gras, datorită proprietăților sale de reglare a pH-ului.  

 

• Apa de Menta 100% Bio – strânge și matifiază pielea  
Apa de mentă este completarea zilnică perfectă pentru îngrijirea pielii tale dacă ai pielea usor uscată. O va hidrata si va aduce o senzatie de prospetime. Mai important, ingredientele active din mentă curăță în profunzime porii și reglează excesul de sebum.  

  • Mirtul

Mirtul este o adevărată bijuterie ascunsă în cosmetică! S-a dovedit clinic că scade gradele de acnee prin reducerea numărului de eritem. Planta ajută la eliminarea microorganismelor dăunătoare din piele – în special  pe cele adunate pe tot parcursul zilei când suntem afara. Datorita activitatii sale antibacteriene mari asupra pielii feței. Mirtul este foarte eficient pentru îndepărtarea sebumului și a celulelor moarte ale pielii și pentru a vă asigura o piele cu o strălucire naturală sănătoasă! 

  • Arborele de Mastic

Magia regiunii mediteraneene! Bogata in vitamina E, Omega 6 si 9, planta are puternice proprietati antiseptice si vindecatoare. Este cu adevărat cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru pielea voastra iritată și sensibilă!  

  • Lentimyrt postbiotic – stimulator al funcției de barieră cutanată pe mai multe niveluri 
Mirtul și Arborele de mastic sunt tratate pentru a întări fitocomplexele plantelor, transformând fibrele inerte în ingrediente și mai active datorită fermentației. Lethimyrt susține pielea datorită capacităților sale:  
- îmbunătățește funcția de barieră a pielii la diferite niveluri;  
- modulează pozitiv biodiversitatea microbiotei pielii – nu dăunează bacteriilor benefice pielii și luptă activ cu microorganismele nocive;  
- creste protectia antioxidanta a pielii;  
- hidrateaza eficient pielea;  
- crește formarea peliculei hidrolipidice - ,,a.k.a garda ta de corp a pielii".  
Și de ce sunt toate aceste lucruri uimitoare?
Hidrobiotic InaEssentials
  

Fermentarea plantelor și rezultatul - biotica este cea mai mare inovație în produsele cosmetice de îngrijire a pielii din ultima vreme, deoarece normalizează microbiomul natural și ne ajută să obținem o piele frumoasă, sănătoasă și strălucitoare. Sună uimitor, nu?  
Să aruncăm o privire atentă la cele trei tipuri de biotice – prebiotice, probiotice și postbiotice și ce rol pot avea acestea în îngrijirea pielii.  

 
ÎNGRIJIREA PREBIOTICELOR  
Prebioticele sunt practic sursa alimentară naturală a probioticelor, iar atunci când sunt aplicate local pe piele, pot avea diverse beneficii:  
- pentru a compensa anumiți factori care pot duce la roșeață, motiv pentru care multe produse anti-roșeață pot include o doză bună de prebiotice;  
- pentru reducerea semnelor de îmbătrânire;  
- pentru a reduce uscarea pielii.  
Prebioticele din îngrijirea pielii apar ca zaharurile din plante (ramnoza, fructo-oligozaharide) sau extractele din surse naturale bogate în prebiotice (ovăz sau orz). Veți găsi de obicei prebiotice în creme hidratante și seruri, chiar și în unele tratamente care reduc roșeața.  

ÎNGRIJIREA PROBIOTICELOR 
Probioticele vă mențin sau îmbunătățesc sănătatea intestinului, dar au și un beneficiu suplimentar pentru piele. Au grijă de organismele vii care vă ajută să vă mențineți microbiomul puternic și sănătos, mai ales dacă sunt combinate cu prebiotice.  
Pe măsură ce avansam in varsta, pH-ul pielii crește, motiv pentru care poți experimenta pielea din ce în ce mai uscata. În același timp, pielea uscată înseamnă mai puține bacterii benefice și mai multe bacterii ,,nocive” care pot afecta aspectul și sănătatea pielii tale. Îngrijirea pielii cu probiotice este menită să restabilească echilibrul în microbiomul tău și să contracareze efectele îmbătrânirii.  
Probioticele precum Lactobacillus, orezul sau Saccharomyces pot fi, de asemenea, folosite pentru a reduce focarele de acnee, uscarea pielii și pot ajuta impotriva eczemei.  

ÎNGRIJIREA POSTBIOTICELOR 

Hidrobiotic InaEssentials Postbioticele ajută, de asemenea, să susțină bacteriile benefice care trăiesc pe pielea ta, dar rolul lor este de a lupta și împotriva bacteriilor nocive.  

Postbioticele sunt adesea produse folosite în timpul procesului de fermentare a bacteriilor probiotice - obținând tot ce este mai bun din ambele lumi. Acestea pot fi folosite pentru a aborda diferite probleme ale pielii: 
- reducerea sebumului; 
- asigurarea protectiei anti-poluare; 
- calmarea inflamației pielii; 
- netezește textura pielii. 
Se găsesc în mod obișnuit în seruri pentru a susține ingrediente active, cum ar fi acizii salicilici sau chiar produsele cu retinol.

MERITA PRODUSELE BIOTICE UN LOC IN RUTINA TA DE ÎNGRIJIRE A PIELII?  
Absolut! rezumamaveți nevoie de prebiotice pentru a hrăni probioticele, care trec prin fermentație pentru a ne oferi cel mai bun și final produspostbioticul.

Prebioticele sunt hrana pentru bacterii și lucrează pentru a hrăni și îmbogăți microbiomul, în timp ce postbioticele folosesc lizate sau produse secundare nevii ale bacteriilor benefice pentru a interacționa cu bacteriile existente ale pielii. Strict vorbind, probioticele sunt organismele nocive care trăiesc pe microbiom, dar, potrivit lui Bowe, utilizarea acestor culturi vii în îngrijirea pielii ar fi dificilă, deoarece ar necesita conservanți. 

De ce ai nevoie de Hidrobioticul InaEssentials? 
   
Deși sunt invizibile pentru ochiul liber, microorganismele care trăiesc pe pielea ta sunt esențiale pentru a o menține sănătoasă și fericită. Când acest echilibru este intrerupt din orice motiv, pielea începe să prezinte diferite semne de deteriorare. Furnizarea microbiomului cu un cocktail de bacterii benefice este o modalitate excelentă de a restabili sănătatea și strălucirea naturală a pielii. Hidrolații noștri 100% Bio Lavandă și Mentă vă vor vindeca, hidrata și curăța în profunzime pielea, echilibrând în același timp perfect pH-ul pielii. Combinația dintre ambele ierburi face ca acest produs să fie potrivit pentru toate tipurile de piele - uscată, mixta și grasă. 
 
Ești gata să oferi pielii tale o doză sănătoasă de postbiotice? Consultați Hidrobioticul Lavandă și Mentă de la InaEssential pentru a obține cea mai bună îngrijire postbiotică a pielii de pe piață. 

Comanda acum!

📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾

Fără întrebări! Fără termene limită!

De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

Familia InaEssentials

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.