Probleme ale pielii la adolescenti

Probleme ale pielii la adolescenti

Probleme ale pielii la adolescenti...

O problemă cu care se confruntă fiecare tânăr. Brandurile mari oferă soluții, unele sunt mai scumpe, altele sunt mai ieftine, dar toate au un lucru în comun: Nu rezolvă problema. La începutul anului 2019, după ce am făcut niște teste și am trimis apă organică de lavandă multora dintre rudele și prietenii noștri cu probleme similare. Am fost uimiți de faptul că toți au început să ne sune și să ne mulțumească. Acesta a fost momentul în care am decis să lansăm produsul nostru online.
 
Din fericire, cei 3 copii din familia noastră au fost destul de familiarizați cu tehnologiile și ne-au ajutat să facem acest lucru. Dacă ne uitam astăzi, vom vedea cum dintr-un produs necunoscut apa noastră de lavandă a devenit cel mai bine cotat și mai eficient produs împotriva problemelor pielii în Bulgaria și în 2020, de asemenea, în alte țări din Europa. Cu toate acestea, în spatele tuturor acestor povești minunate se află ani de muncă.
 

Mai multe despre noi...

Suntem o afacere de familie care se ocupă de agricultura ecologică din anul 2000. Am început ca amatori, dar cu mare entuziasm. Astăzi, chiar dacă afacerea noastră a crescut, încercăm în mod constant să ne îmbunătățim. Am făcut un astfel de pas în februarie 2019, când am decis să lansăm produsele noastre pe piața locală cu ajutorul copiilor noștri. O idee care astăzi a devenit un succes în toată Europa și datorită căreia am fost votat Producătorul ecologic al anului.
 

 Inaessentials

Am început fără așteptări... Fiul nostru a făcut site-ul InaEssentials în timp ce studia marketingul și publicitatea la Universitatea din Reading - Marea Britanie. El a decis să

testeze și a rulat o reclamă pe Facebook. La început, nu a existat un efect mare, deoarece am cheltuit 15 £ pe zi pe publicitate și am avut 1 sau 2 comenzi. Totul s-a schimbat după o săptămână în care comentariile clienților mulțumiți au început să apară sub anunțuri.

 
După aproximativ o lună, prima noastră reclamă a avut peste 20 de comentarii pozitive, ceea ce a avut un efect uriaș. Am decis să mai rulăm încă 2 reclame și același lucru s-a întâmplat. La un moment dat ne-am dat seama că nu numai adolescenții, ci și oamenii de toate vârstele folosesc apa noastră de lavandă împotriva problemelor de piele și toți au fost mai mult decât mulțumiți de rezultate.



Verifică cea mai bună ofertă incluzând acest produs AICI

A trebuit să facem multe schimbări... La un moment dat, comenzile au ajuns la 30 de sticle de apă de lavandă pe zi. În acest moment umpleam toate sticlele de la un laborator de casă dintr-un ulcior. Acesta a fost și momentul în care am decis să cumpărăm o mașină de umplere și etichetare. După o lună a trebuit să închiriem și să dotăm o cameră pentru

umplere și etichetare, iar foarte curând după aceea, a trebuit să angajăm 2 angajați care să ne ajute să conducem magazinul online.

După 1000 de ape vândute și nu o singură reclamație, am decis să ne schimbăm anunțurile și acum oferim o rambursare gratuită a întregii sume pentru comandă dacă nu există niciun efect din partea produselor noastre ecologice. Această mișcare s-a dovedit a fi foarte bună pentru brand, deoarece a făcut ca noii clienți să încerce produsul, fără niciun risc. Astăzi avem peste 110.000 de ape de lavandă expediate către clienți și doar 164 returnate, ceea ce ne spune multe despre efectul lor.

Văzând că apa noastră organică de lavandă este cu adevărat uimitoare, am decis să ne asumăm un risc. Și așa s-au creat inaessentiale / pl / sk / de / ro. Marea Britanie, Austria, România, Slovacia, Spania și Franța au urmat Bulgaria și am început să citim mesaje "mulțumesc" în toate aceste limbi. Toate acestea au fost la fel ca un vis devenit realitate pentru noi, dar, în același timp, am început să simțim și o mare responsabilitate. Noua provocare a fost să ne menținem calitatea serviciilor, ceea ce a fost întotdeauna o prioritate pentru noi. 

 
Până în prezent, doar noi personal (eu, fiul și fiica mea) răspundem la toate mesajele de pe Facebook și Instagram pentru că știm că atitudinea personală este foarte importantă și, deși necesită timp, credem că merită. Dovada acestui lucru este mai mult de 10.000 de comentarii pozitive despre produsele noastre ecologice.

CE E ATÂT DE UNIC LA PRODUSUL NOSTRU?

Principala diferență cu noi este că avem grijă de grădinile noastre de lavandă într-un mod complet diferit. Randamentul nostru este de 2 ori mai mic decât media, dar calitatea este incomparabilă, iar acest lucru este ceea ce clienții laudă cel mai mult. Acest lucru se datorează faptului că, în ciuda faptului că suntem certificați ecologic, nici măcar nu ne permitem să folosim îngrășăminte organice sau spray-uri. Singurul lucru cu care ne tratăm câmpurile este decoctul nostru "secret", care se face conform unei rețete biodinamice.

La Luna Plina, adunam urzica, pe care apoi o folosim ca ingredient principal pentru decoctul nostru. Acest decoct alungă toate bolile și păstrează proprietățile terapeutice ale plantațiilor de lavandă, care credem că sunt transmise în apa noastră de lavandă. Convingerile noastre sunt că una dintre aceste proprietăți este efectul său unic împotriva pielii adolescentine tulburătoare pe care o are apa noastră de lavandă, ceva ce niciun alt hidrosol de pe piață nu îl are.

Nu ne concentrăm pe cifra de afaceri, ci pe a avea clienți mulțumiți și fideli. Am început cu acest mod de a ne gândi la afacerea noastră și o vom urma pe parcurs. Dacă doriți să încercați și apa noastră organică de lavandă împotriva problemelor pielii adolescenților, o puteți face AICI. În prezent lucrăm cu un centru logistic din Sibiu și toate comenzile sunt livrate în 72 de ore prin intermediul curierului: DPD. Veți primi, de asemenea, un cod promoțional pentru o reducere de 20% pentru prima comandă, care este: ina20

Puteți verifica, de asemenea, celelalte produse de la ferma noastră de origine din Bulgaria, care au, de asemenea, proprietăți naturale uimitoare de vindecare.

Website: inaessentials.ro
👇 Dați click pe butonul de mai jos pentru a vedea toate produsele 👇
 
 

📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾

De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.