Maria Ralcheva holding Saint John’s Wort herb

Răspunsul naturii la psoriazis: Hydrolina de sunătoare

Ca mamă și om de afaceri, înțeleg importanța utilizării produselor naturale atât pentru mine, cât și pentru familia mea. De aceea sunt încântată să vă prezint cea mai recentă soluție de îngrijire a pielii: Apă de Sunătoare Sălbatică - Hydrolina pentru Psoriazis si piele Iritată. Un produs creat de natură ce provenie din propriile noastre grădini, care oferă o soluție pe termen lung pentru psoriazis.

Apa de Sunătoare Sălbatică

Călătoria noastră

Începerea unei afaceri nu este niciodată ușoară, dar cu sprijinul soțului și copiilor mei, am creat un brand care întruchipează pasiunea noastră pentru frumusețea naturală. Familia noastră lucrează împreună pentru a cultiva cele mai bune ingrediente organice și suntem mândri să vă aducem beneficiile naturii direct.

De ce credem în sunătoare pentru psoriazis

Sunătoarea, o plantă cu o lungă istorie de utilizare în medicina tradițională, s-a dovedit a fi eficientă în combaterea psoriazisului. Apa noastră organică de sunătoare - Hydrolina provine din cele mai fine flori de sunătoare culese manual și este special creată pentru a calma și hidrata pielea iritată.

Știința din spatele acestuia constă în conținutul ridicat de antioxidanți și compuși antiinflamatori, care reduc roșeața și calmează pielea iritată. În propriile noastre studii clinice, am observat o îmbunătățire semnificativă a hidratării pielii și o reducere a simptomelor de psoriazis la peste 90% dintre participanții cu psoriazis după ce au folosit apa noastră organică de sunătoare - Hydrolina timp de doar 4 săptămâni.

Vasil Ralchev ținând în mână Hydrolina de sunătoare sălbatică

Calitatea este cheia

La InaEssentials, credem că este correct să folosim numai cele mai bune ingrediente, iar apa noastră organică de sunătoare - Hydrolina nu face excepție. Folosim o abordare biodinamică a agriculturii și tratăm sunătoarea noastră cu un decoct făcut din urzică sălbatică, strânsă la luna plină, pentru a păstra potența și eficacitatea sunătoarei noastre.

Atingere personală

Ne angajăm să oferim servicii de calitate și o notă personală și, de aceea, răspundem la toate mesajele de pe Facebook și Instagram. Cu peste 80.000 de sticle vândute și doar câteva retururi, suntem mândri de impactul pe care l-a avut produsul nostru asupra vieții atâtor oameni. Dar, mai ales, suntem mândri de schimbarea pe care aceste produse o fac pentru clienții noștri!


„Aduceți soluțiile naturii rutinei dvs. de îngrijire a pielii”

Apa noastră organică de sunătoare - Hydrolina este ușor de utilizat, pur și simplu înmuiați un tampon de bumbac în apă și aplicați pe zonele afectate după cum este necesar. Folosiți-l în mod constant pentru cele mai bune rezultate și bucurați-vă de beneficiile pielii calmate și hidratate în cel mai scurt timp. Indiferent dacă te lupți cu psoriazis sau pur și simplu vrei să-ți îmbunătățești sănătatea pielii, apa noastră organică de sunătoare - Hydrolina este soluția perfectă.

Efectele sunătoarei sălbatice

A încerca înseamnă a Crede

Credem în produsul nostru și ne dorim ca și tu să crezi. De aceea oferim o rambursare completă dacă nu există niciun efect, NU ESTE NECESARĂ RETURNAREA produsului. Ca brand de familie, ne angajăm să oferim cea mai bună experiență posibilă clienților noștri.

Încercați apa noastră organică de sunătoare - Hydrolina pentru psoriazis. Utilizați codul promoțional: ina20 pentru o reducere de 20% la prima comandă.

Siteul nostru: inaessentials.ro

👇Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea toate produsele👇

Verifică cea mai bună ofertă incluzând acest produs AICI

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.