Secret: Cum să faci față mătreții și seboreei cu un singur produs organic

Secret: Cum să faci față mătreții și seboreei cu un singur produs organic

Este foarte important să te simți confortabil în propria piele! Cu toate astea, dacă te-ai intersectat cu seboreea, știi că pentru a te bucura de aceste momente din viața ta, este o sarcină extrem de dificilă.
 
Seboreea și dermatita seboreică sunt boli ale pielii care duc la perturbarea funcțiilor normale ale glandelor sebacee ale pielii. Simptomele includ părul gras, descuamarea scalpului, mătreața, inflamația. Fără îndoială, aceste afecțiuni provoacă mâncărimi ale scalpului și pielii, aspect neplăcut al părului și ne fac să ne simțim destul de inconfortabil.
 
Mătreața și seboreea sunt probleme pe care s-ar putea să le cunoști, poate ai avut o luptă lungă, obositoare și grea cu ele și poate chiar ai apelat la medici și medicamente de specialitate. Din păcate, toate medicamentele, șampoanele, serurile și suplimentele oferă o soluție temporară, tratând simptomele, nu sursa principală a problemei.
 
Noi, cei de la InaEssentials, știm că ingredientele naturale din produsele organice sunt cele care oferă soluții la fiecare problemă, deoarece natura este generoasă când vine vorba de ierburi și de proprietățile lor vindecătoare.
 
Apa organică de salvie
 
bio-apa-organica-salvie-inaessentials
Vezi produsul AICI.
Salvia este una dintre armele ascunse ale naturii în lupta cu seboreea, dermatita seboreică și mătreața. Apa noastră organică de salvie are proprietăți minunate care luptă din greu împotriva mătreții și a seboreei. Faptul că insistăm pe cultivarea complet organică și distilarea primară a florilor proaspete permite păstrarea îndelungată a tuturor nutrienților, deoarece aceștia provin direct din natură.
 
Salvia este excelentă pentru păr și scalp - este extrem de bogată în vitaminele A, B și C, potasiu, calciu și alți micro și macronutrienți. Sutele de clienți mulțumiți ai noștri vorbesc despre efectele sale benefice - redau puterea și strălucirea părului, ajută la reducerea producției de sebum și încetinesc gradul de îngrășare al scalpului.
 
Calitățile apei organice de salvie InaEssentials
Vă recomandăm apa noastră organică de salvie pentru utilizarea zilnică. Este suficient să pulverizați cu generozitate pe rădăcinile părului și să masați ușor cu vârful degetelor timp de un minut sau două. Apa nu va lăsa niciun miros neplăcut și se va evapora în câteva minute, iar ingredientele active vor fi absorbite în scalp și vor face treaba în timp.
 
Prin utilizarea regulată a apei noastre organice de salvie, vă veți bucura de îmbunătățirea generală a stării întregului scalp, cu efect de lungă durată. Vitaminele și mineralele din ana organica de salvie de la InaEssentials contribuie activ la calmarea scalpului. Veți vedea singuri ca mâncărimea se va reduce instantaneu, iar mătreața va fi foarte curând doar o amintire neplăcută. Roșeața de pe scalp va dispărea și veți observa în cel mai scurt timp cum foliculii de păr vor deveni din ce în ce mai puternici, pe măsură ce dvs. vă veți bucura de un păr frumos și sănătos.
 
Natural, Organic, Bio
inaessentials-familie
 
Acestea sunt doar câteva dintre cuvintele pe care le putem folosi pentru apa noastră organică de salvie. La InaEssentials, muncim extrem de mult pentru a oferi doar produse naturale, de înaltă calitate și, pur și simplu, fără substanțe chimice, fără siliconi și fără aditivi. Ne punem dragostea, inima și toată atenția în întregul proces - de la plantarea semințelor acestor ierburi, cultivare și distilare, până la produsul final pe care îl oferim, ambalat cu grijă într-o sticlă reciclabilă, fără impurități nocive și fără testare asupra animalelor.
Apa organică de salvie de la InaEssentials este creată exact așa - simplu și natural. Ne străduim să vă oferim o soluție instantanee de lungă durată pentru starea dumneavoastră într-un singur produs, pentru că meritați un păr sănătos și frumos! Meritați să vă simțiți confortabil și minunat! Amintiți-vă că natura ne oferă tot ce avem nevoie. Și ne pricepem să o folosim - aveți încredere în noi și nu vă vom dezamăgi!
 
Du-te și cumpără TOATE apele florale InaEssentials ACUM cu 20% reducere cu codul  „SBlog20" direct pe site-ul nostru www.inaessentials.ro 
 
Descoperiți și celelalte cosmetice pe bază de plante pe care le producem, direct din câmpurile noastre, care au puteri mari de vindecare, chiar aici:  www.inaessentials.ro 
SAU 
 
👇 Click aici 👇
 

📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾

Fără întrebări! Fără termene limită!

De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.