Sfaturi și trucuri pentru protecțiea de după soare de care aveți nevoie și despre care nu știați

Sfaturi și trucuri pentru protecțiea de după soare de care aveți nevoie și despre care nu știați

Postbiotice – cea mai nouă tendință în îngrijirea pielii și de ce ai nevoie de ele Reading Sfaturi și trucuri pentru protecțiea de după soare de care aveți nevoie și despre care nu știați 3 minute Next De ce ai nevoie de melissa drept îngrijirea naturală perfectă după soare
Apa-Bio-Melissa-Inaessentials

Echipa InaEssentials a pregătit sfaturi utile pentru îngrijirea naturală perfectă după expunerea la soare. Știți deja că produsul magic este APA noastră 100% ORGANICĂ DE MELISSA Citiți acest articol până la sfârșit pentru a vă bucura de o piele frumoasă și sănătoasă în această vară! 

 
Apa organică de melissa – cel mai bun prieten al pielii tale pentru vară 

Roinita, cunoscuta și sub numele de Melissa officinalis, este una dintre plantele medicinale cunoscute pentru proprietățile sale benefice de secole. Este folosita pe scară largă în medicina populară și bunicile noastre au folosit-o pentru a prepara diverse medicamente. 

Apa-Bio-Melissa-InaessentialsBrandul nostru de familie păstrează tradițiile și crede sincer natura ne-a dăruit surse valoroase pentru sănătate. De aceea, am creat apa noastră 100% organică de melissa , care va fi cel mai bun prieten al pielii tale în această vară. Vedeți care sunt proprietățile sale utile și cum o puteți utiliza. 

 

 

 

Melisa este un mod bine-cunoscut de a proteja pielea de razele UV dăunătoare. Din păcate, în timp ce vă bucurați de vremea caldă la plajă sau lângă piscină, soarele puternic poate cauza arsuri sau chiar consecințe și mai grave. Acestea includ îmbătrânirea pielii, apariția ridurilor și a petelor de vârstă. Expunerea la soare fără protecție poate duce și la afecțiuni periculoase, cum ar fi cancerul de piele. 

 
Apa de melisa are proprietăți naturale de protecție și, conform testelor noastre, reduce posibilitatea arsurilor solare cu 60%! Acest lucru o face o un aliat suplimentar atunci când petreceți timp în aer liber, la munte sau la plajă. 

 
Produsul nostru vă va oferi, de asemenea, îngrijirea necesară pentru pielea dumneavoastră după expunerea la soare. Compoziția sa blândă și complet pură asigură o hidratare profundă și o calmare a pielii iritate de soare. Vă va ajuta pielea să se refacă mai repede, lăsând-o moale și hrănită. În plus, apa de melissa  are un efect antiinflamator dovedit și ajută la ameliorarea diferitelor afecțiuni ale pielii, inclusiv eczeme, erupții cutanate și piele cu probleme. 

Apa-Bio-Melissa-Inaessentials

Cum sa folosești produsul? 

Apa organică de melissa InaEssentials este potrivită pentru utilizare pe pielea uscată și sensibilă. Pentru a obține un efect maxim, aplicați-o pe zonele cu probleme folosind o discheta de bumbac. De asemenea, poate fi folosita ca tonic pentru îngrijirea zilnică a feței, gâtului și decolteului. Așteptați până când produsul este complet absorbit. Produsul nu necesită clătire. Vă recomandăm să o utilizați dimineața și seara și după fiecare expunere la soare pentru a vă bucura de efectul său blând de hidratare și revitalizare. 

 
Apa de melissa InaEssentials este un cadou natural care va oferi pielii dumneavoastră o îngrijire de încredere după expunerea la soare. Asigurați-vă că experimentați proprietățile sale eficiente. Comanda acest produs natural unic din magazinul nostru online. Aroma sa proaspătă și acțiunea eficientă o vor face una dintre descoperirile tale preferate în această vară! 

 
Cumpărați APA 100% ORGANICA DE MELISSA  - produsul necesar pe timpul varii, chiar acum cu o REDUCERE specială de vară - 20% REDUCERE. 
Folosește cu ușurință acest cod: 
LEMONBALMSUMMER 

COMANDA AICI! 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.