Răspunsul naturii la eczeme: Hydrolina de Mușețel

Răspunsul naturii la eczeme: Hydrolina de Mușețel

 


 În calitate de mamă și proprietar de afacere, înțeleg importanța utilizării produselor naturale atât pentru mine, cât și pentru familia mea. De aceea, sunt încântată să vă vorbesc despre Hydrolina de mușetel pe care o producem cu plante proaspăt recoltate din câmpurile noastre ecologice. Un produs care a ajutat acum mai mult de 90.000 de persoane din Europa.

Descoperirea noastră împotriva eczemelor

După ani de muncă asiduă, am descoperit puterea incredibilă a Hydrolinei de Mușetel organic de a calma simptomele eczemei. Cu peste 20.000 de povești de succes, hydrolina noastră de mușețel organic s-a dovedit a fi foarte eficientă pentru cei care se luptă cu eczema și pielea iritată. Am început să producem hidrolatul de mușețel încă din 2001, dar a fost în 2018, când o prietenă mi-a spus că „i-am salvat bebelușul de 4 luni”, deoarece a dezvoltat o eczemă foarte gravă pe picioare și brațe, iar aceasta i-a redus semnificativ iritația pielii. Asta se întâmpla la 2 ani după ce am introdus cel mai bine vândut hydrolina de lavandă împotriva acneei și a fost al doilea produs organic pe care l-am introdus în brandul nostru de familie.

Familia Ralchevi deține Hydrolina

Puterea Mușețelului

Mușețelul, o plantă ce se găsește în regiunea noastră, este folosit de secole pentru proprietățile sale calmante și antiinflamatorii. Hydrolina noastră de mușețel organic provine din cele mai bune plante de mușețel culese manual din plantațiile nostre și este special creată pentru a calma eczemele și a îmbunătăți sănătatea pielii.

 

Știința din spatele eficacității hydrolinei noastre organice de mușețel împotriva eczemelor constă în compoziția sa bogată în antioxidanți și compuși antiinflamatori. Aceste proprietăți acționează în mod sinergic pentru a reduce mâncărimile, a calma pielea iritată și a ținti bacteriile care cauzează eczeme. Studiile noastre clinice susțin aceste constatări, peste 90% dintre participanți experimentând o hidratare îmbunătățită a pielii și o reducere semnificativă a simptomelor eczemei după ce au folosit hydrolina noastră organică de mușețel timp de doar 4 săptămâni.

Eczema pack

Călătoria noastră

Să începi o afacere nu este niciodată ușor, dar cu sprijinul soțului meu și al celor 3 copii, am creat un brand care întruchipează pasiunea noastră pentru frumusețea naturală. Familia noastră lucrează împreună pentru a cultiva cele mai bune ingrediente organice și suntem mândri să aducem beneficiile naturii direct la voi. Pentru a face acest lucru, am creat site-ul nostru de familie și am exportat stocul nostru pe fiecare piață europeană.

Veselina Ralcheva pe linia de producție

Calitatea este Cheia

La InaEssentials, credem în utilizarea doar a celor mai bune ingrediente, iar hydrolina noastră de mușețel organic nu face excepție. Folosim o abordare biodinamică a agriculturii și ne tratăm câmpurile cu un decoct făcut din urzici, culese la lună plină, pentru a păstra potența și eficiența mușețelului nostru.

Producția de apă de urzică

Atingere personală

Ne-am angajat să oferim servicii de calitate și o notă personală, motiv pentru care răspundem noi înșine la toate mesajele de pe Facebook și Instagram. Cu peste 90.000 de sticle expediate și doar 164 returnate, suntem mândri de produsul nostru și de impactul pe care l-a avut asupra vieții atâtor oameni.

Familia Ralchevi la fabrică

Introdu soluția naturii în rutina ta de îngrijire a pielii

Hydrolina noastră organică de mușețel este ușor de utilizat, pur și simplu o aplicați pe un tampon de bumbac și o folosiți pe zona afectată. Folosiți-o dimineața și seara (înainte de culcare) pentru cele mai bune rezultate și bucurați-vă de beneficiile unei pieli mai clare și mai sănătoase în cel mai scurt timp. Fie că vă luptați cu eczeme și iritații sau pur și simplu doriți să vă îmbunătățiți sănătatea pielii, hidrolina noastră organică de mușețel este soluția perfectă.

Credem în produsul nostru și ne dorim ca și tu să crezi. De aceea oferim o rambursare completă dacă nu există niciun efect, NU ESTE NECESARĂ RETURNAREA produsului. Ca brand de familie, ne angajăm să oferim cea mai bună experiență posibilă clienților noștri.
Vasil Ralchev și Hydrolina
Încearcă hydrolina noastră de mușețel bio împotriva eczemelor. Folosește codul promoțional: ina20 pentru o reducere de 20% la prima comandă.

Magazinul nostru on-line: inaessentials.ro

👇 Faceți clic pe butonul de mai jos pentru a vedea toate produsele 👇

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.