Șampon-natural-urzică-împotriva-căderii-părului

´´UITA de caderea parului si ȚINE minte´´ Sampon Natural de Urzica

Hai să vorbim despre păr, 
Pentru majoritatea oamenilor, părul face parte din identitatea lor și suntem total de acord. Multe lucruri sunt importante când vine vorba de corpul nostru și de aspectul nostru, dar părul este în fruntea listei. Îl dorim sănătos, strălucitor și voluminos. Ei bine, nu mai căutați , deoarece obiectivele dvs. de păr s-ar putea să se potrivească perfect cu produsul nostru. 
 
Samponul Natural de Urzica InaEssentials, 
Este o formulă curată realizată din ingrediente naturale și certificate organic. Combină extractul de urzică sălbatică, uleiul organic de melissa, uleiul organic de mentă și uleiul de argan pentru a întări fibra părului, a stimula creșterea și a lucra activ împotriva căderii părului. Îmbogățit cu Vitaminele A, E, B3, D- Pantenol, precum și cu proteine din soia și grâu, pentru a hrăni și stimula scalpul, șamponul nostru curăță delicat, întărind în același timp structura firului de păr, făcându-l proaspăt și sănătos. 
 Șampon-natural-urzică-împotriva-căderii-părului

Combate Căderea Părului  

Șamponul natural de urzica de la InaEssentials revitalizează părul de la rădăcină până la vârf și previne căderea acestuia. Intareste parul, ii confera vitalitate si stralucire, stimuleaza cresterea  

✔️ Pentru păr normal spre firav 

✔️ Fără parabeni  

✔️ Fără sulfați  

✔️ Fără parfumuri artificiale  

✔️ Fără culori artificiale  

✔️ 100% plăcere 

 

Ce cauzeaza caderea parului? 

Istoric familial (ereditate). Cea mai frecventă cauză a căderii părului este o afecțiune ereditară care apare odată cu îmbătrânirea. 

Modificări hormonale și afecțiuni medicale. Diverse afecțiuni pot provoca căderea părului, inclusiv modificări hormonale datorate sarcinii, nașterii, menopauzei și problemelor tiroidiene. 

  

Medicamente si suplimente. Căderea părului poate fi un efect secundar al anumitor medicamente, cum ar fi cele utilizate pentru cancer, artrită, depresie, probleme cardiace, gută și hipertensiune arterială. 

  

Un eveniment foarte stresant. Mulți oameni experimentează o subțiere generală a părului la câteva luni după un șoc fizic sau emoțional. 

  

Coafuri si tratamente. Coafura excesivă sau coafurile care strâng părul, cum ar fi codițele sau cornrows, pot provoca căderea părului. 

Păstrați totul simplu cu SOLUȚIA NOASTRĂ NATURALĂ și 100% eficientă. 

Înlocuiește-ți șamponul convențional plin de aditivi și conservanți cu arma noastră secretă, șamponul natural de urzica, care GARANTEAZA succesul său împotriva căderii părului. 

De ce șamponul nostru se potrivește perfect? Experimentează-l singur și bucură-te de magie...  

Samponul Natural de Urzica

Șampoanele noastre sunt concepute nu doar pentru a vă spăla părul, ci și pentru a vă spăla problemele! 

Încheiați toate experimentele nebunești asupra părului AZI și cereți-vă scuze părului, oferindu-i cea mai bună îngrijire pe care o poate obține cu REDUCERIILE noastre uimitoare! Până la 40% REDUCERE la diferite pachete de îngrijire a părului care vă vor satisface și vă vor satisface nevoile și simțurile. 

Putem să Te ispitim? Avem un set de păr cu 3 produse pe care îl veți ADORA! Grăbește-te și mergi ACUM pe site-ul nostru web pentru potrivirea ta perfectă! 

 

Set promoțional cu 3 șampoane + balsam GRATUIT 

Pachet impotriva căderii părului  

Set 3 șampon natural 

Pachet pentru păr uscat și deteriorat 

Pachet anti-matreata 

Dacă aveți nevoie de informații suplimentare, nu ezitați să ne contactați la: inaessentialsro@gmail.com și vă vom ajuta cu plăcere să luați cea mai bună decizie. 

% Rambursare 100% - Fără întrebări 📝  

Din 2021 avem politica „clientul are întotdeauna dreptate”. Aceasta înseamnă că oferim o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit de produsele dumneavoastră. 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.