DESPRE NOI

Inaessentials este o afacere de familie care se ocupă cu agricultura organică și prelucrarea organică a culturilor de uleiuri esențiale de mai bine de un deceniu. Compania cultivă plantații cu lavandă organică, trandafiri, scumpie,roiniță Melissa, mușețel și salvie.

Proprietarul - Veselina Ralcheva - este unul dintre fondatori și primul președinte al Asociației Fermierilor Organici din Bulgaria - Asociația Bulgară a Produselor Organice. În 2019 a fost aleasă ca primă câștigătoare a premiului „Producător organic al anului, în Bulgaria”
Povestea din spatele Inaessentials?
În 2019, fiul Veselinei, Vasil Ralchev, care în acel moment studia în Marea Britanie, a venit cu ideea de a crea un magazin online. În mod neașteptat, cu Vasil responsabil de magazinul online și de publicitate, sora lui Elena responsabilă de social media și asistență pentru clienți, afacerea de familie a început să crească. Veselina a preluat administrația, iar soțul ei Nikolai a preluat producția. Totul a început ca o glumă cu 1 reclamă pe Facebook, sub care a apărut în curând un comentariu pozitiv. În curând a venit al doilea, al treilea și publicitatea a oferit startul de care a avut nevoie proiectul familiei. După aproximativ 3 luni, strategia companiei se schimbă complet și implementează 2 noi tactici.
1. De a oferi libertate deplină clienților lor prin introducerea unei politici conform căreia fiecare client are dreptul la o rambursare integrală a sumei produselor comandate, fără a returna nici măcar produsul fizic. În acest fel, riscul clientului este practic zero, iar potențialul de a oferi o șansă produselor este crescut de multe ori. ✅
2. A doua schimbare este că se opresc cu tipul de publicitate direct și enervant - cumpărați produsul nostru, deoarece vă ajută să ... În schimb, spun povestea reală a afacerii lor și poveștile reale ale clienților lor - o strategie mult mai aproape de clienți. ✅
Misiunea principală a Inaessentials este de a satisface întotdeauna clienții și de a pune întotdeauna clienții pe primul loc, deoarece familia crede că tocmai cu o astfel de bază se poate construi ceva măreț.
Totul a început în Bulgaria în februarie 2019, unde Inaessentials este acum al doilea cel mai mare și mai respectat magazin online de produse cosmetice organice

 

În februarie 2020, s-a născut Inaessentials.de și compania a început să își desfășoare activitatea în Germania, unde a întâlnit o nouă cultură și și-a schimbat complet sistemul de valori pentru cultura țării specifice și înțelegerea lucrurilor. Inesențialele s-au adaptat rapid la cerințele clienților locali și au continuat să-și urmeze filosofia de a oferi produse ecologice de înaltă calitate care să facă diferența. Această strategie s-a dovedit a fi corectă și Germania a devenit rapid cea mai mare piață pentru produsele Inaessentials.

 

 

În martie 2020, apare inaessentials.ro. În România, clienții se îndrăgostesc imediat de afacerea familiei și mulți oameni oferă produselor o șansă. La început, au existat probleme logistice, dar nu mult după ce totul a fost rezolvat, Inaessentials are acum câțiva clienți fideli și amabili în fața cetățenilor români.

Luna Mai este începutul în Marea Britanie. Băiatul din companie - Vasil, a visat întotdeauna să înceapă un brand în țara în care a studiat (la Universitatea Reading). El preia toată gestionarea afacerii din Marea Britanie și promite că va oferi clienților de acolo o asistență excelentă. Este interesant de observat dragostea și pasiunea pe care le dezvoltă inaessentials.co.uk. Și mai interesant este cât de deschiși sunt oamenii din Marea Britanie și cât de amabili și minunați sunt atunci când își oferă feedback-ul.

Inaessentials.sk a fost lansat în luna Iunie. În Slovacia, cumva magic, lucrurile au început să meargă din prima zi. Blogurile, care spun povestea unor elemente esențiale, sunt la unison cu cultura slovacă și în acest moment suntem mai mult decât fericiți de ideea noastră aparent ciudată, de a începe o afacere în Slovacia.

 

Inaessentials.pl s-a născut în august 2019 și lucrurile au pornit puțin câte puțin, dar s-a dovedit că polonezii aveau într-adevăr nevoie să prindă încredere în noi și de îndată ce s-a întâmplat asta, au început să își împărtășească opiniile și experiențele pe care le au cu produsele și lucrurile au început să funcționeze . Acum Polonia este o piață excelentă pentru Inaessentials.

 

Inaessentials.cz a fost creat la sfârșitul lunii august 2019. Familia noastră a amânat pentru mult timp crearea magazinului online pentru Cehia, deoarece am avut probleme reale cu găsirea persoanei potrivite pentru a ne ajuta cu limba. De îndată ce am găsit-o, am lansat magazinul, iar Republica Cehă a avut cele mai mari vânzări din istoria Inaessentials la doar 3 luni de la lansare. Oamenii de acolo ne sprijină cu adevărat și încurajează afacerea noastră de familie.

 

 

inaessentials.nl a fost lansat la doar 1 săptămână după Republica Cehă. Aceasta a fost cea mai grea de dezvoltat piață a noastră. Orice am fi încercat, nu puteam obține clienții noștri inițiali, deoarece oamenii de acolo obișnuiesc să cumpere la magazinul lor local online - bol.bg. În prezent încercăm o serie de strategii diferite, dar nu vom renunța la această țară uimitoare.

inaessentials.it - MAMMA MIA! Da, recunoaștem că iubim Italia și am fost foarte fericiți pe 20 noiembrie când am trimis primul stoc în această țară. În timp ce scriem acest lucru, este totuși prea devreme pentru a oferi feedback, dar avem sentimentul uimitor că poporul italian va aprecia cu adevărat produsele noastre.

 

inaessentials.es - Gracias!!!, primim acest mesaj tot timpul. Am lansat magazinul nostru spaniol pe 1 decembrie și am avut un mare Boom la început. Pe măsură ce scriem acest lucru, la mijlocul lunii decembrie 2020, ne dăm seama că nu ar trebui să sărbătorim prea devreme și ar trebui să continuăm să ne dezvoltăm, să muncim din greu și să câștigăm inimile clienților noștri spanioli.

 

Inaessentials.pl - Porto! Unul dintre orașele noastre preferate din lume. Suntem cu adevărat fericiți că putem oferi acum produse din mica noastră fermă în Portugalia. Am avut probleme reale în a afla cum să livrăm produse rapid în această țară, dar am găsit un partener de transport maritim excelent și credem că Portugalia are un potențial uimitor.

 

Aceasta este povestea Inaessentials pentru moment, dar continuăm să o scriem în fiecare zi, iar dvs., clienții noștri, sunteți personajele principale din aceasta și motivul pentru care existăm :)

Credem în ceea ce facem și suntem siguri de un lucru: că alături de o atitudine amabilă față de clienții noștri, un gând constant către ei și dorințele lor și faptul că suntem gata să răspundem nevoilor lor în orice moment, Inaessentials are potențialul de a deveni ceva măreț. Oricât de departe am ajunge, vă promitem că vom avea întotdeauna valorile acestei afaceri mici de familie, care este esența noastră și motivul succesului nostru ❤️

Între timp, apreciem cu adevărat faptul că vă faceți timp pentru a citi despre afacerea noastră de familie. Din acest motiv, dorim să vă surprindem cu o reducere de 25% cu codul promoțional: despreina25
Folosiți-l chiar acum intrând AICI