Cod negru. Scapa de punctele negre si de acnee cu Hydrobiotic - Lavanda & Menta si Maskina Neagra

Cod negru. Scapa de punctele negre si de acnee cu Hydrobiotic - Lavanda & Menta si Maskina Neagra

Hydrolina - Apa organica, Hidrosol si Hidrolat Reading Cod negru. Scapa de punctele negre si de acnee cu Hydrobiotic - Lavanda & Menta si Maskina Neagra 7 minute Next Răspunsul naturii la ACNEE: Lavandă Organica Hydrolina

Crima împotriva punctelor negre.

Sunt ai nostrii Sherlock Holmes și Dr. Watson din lumea îngrijirii pielii. Sunt duo-ul care rezolvă orice problemă a pielii. Te lasă uimit de rezultate și te fac să te întrebi cum nu le-ai descoperit până acum. Faceți cunoștință cu noua ta combinație naturală preferată pentru eliminarea acneei persistente, a pielii grase și a punctelor negre - Hydrobiotic - Lavandă și mentă și Maskina Neagra de la InaEssentials!

În rândurile de mai jos, vom urmări calea acestor două produse pentru a dezvălui secretul cum pot fi atât de bune din punct de vedere criminal!

îngrijirea pielii
Introducerea hidrobioticelor în rutina zilnică de înfrumusețare vă poate ajuta să vă echilibrați nivelurile sănătoase de bacterii și să vă influențeze acneea.
Hydrobiotic lavanda si menta

Hidrobiotic - Lavandă & Mentă

Această formulă unică este combinația perfectă pentru orice tip de piele, în special pentru cele predispuse la ingrasare rapida, acnee și puncte negre. Combinația naturală de apă de lavandă Bio - Hydrolina, Apa de mentă Bio - Hydrolina și un complex postbiotic special selectat este un adevărat inamic al pielii cu probleme. După doar câteva aplicații vei simți efectul de hidratare, curățare profundă și fermitate, iar pielea ta va fi vizibil mai sănătoasă. Puteți citi mai multe despre Hydrobiotic - Lavanda & Mentă și cum funcționează aici.

Kaolin - „lutul de porțelan”, sau cheia pielii rafinate.

Maskina Neagra
Vă întrebați cum efectul hidrobioticului ar putea fi și mai puternic? Foarte simplu! Și-a găsit partenerul perfect în forma nu doar a unei măști de argilă de casă, ci și a unei inovații în lumea cosmeticelor organice – Maskina Neagra.

 

Ce este? O mască de față neagră naturală extrem de eficientă, cu caolin, cărbune activat, lavandă și niacinamidă. Combate activ uleiul și acneea încăpățânată, oferind o curățare profundă a punctelor negre.  Maskina Neagra este special formulata pentru a completa Hidrobioticul nostru - Lavandă și Mentă. Faceți cunoștință cu ingredientele sale naturale.

mască de față cu caolin

- Baza pentru Maskina Neagra este caolinul (argila alba). Conține multe minerale și vitamine care exfoliază delicat pielea. Magneziul îmbunătățește producția de colagen, ceea ce duce la menținerea echilibrului hidric al pielii și la netezirea liniilor fine și a ridurilor. O serie de minerale și elemente din compoziția caolinului contribuie în mod benefic la reglarea sebumului și a uleiului excesiv și la regenerarea celulară. Acest lucru ajută la ștergerea cicatricilor, la reducerea acneei și are un efect benefic asupra aspectului general al pielii.

- Urmează levănțica din câmpurile nesfârșite de violet organic ale familiei noastre - personajul principal. Este remediul perfect pentru tenul cu probleme, punctele negre și imperfecțiunile.

- Magie neagră - cărbune vulcanic activat pe bază de plante. Te va ajuta să spui mult așteptatul „Adio ten gras, acnee și puncte negre!”. Proprietățile sale puternice desfundă porii și reduc roșeața, astfel încât pielea ta să se bucure de un aspect radiant și sănătos. De asemenea, oferă Maskinei noastră culoarea sa neagră elegantă.

- Nu în ultimul rând, arma noastră secretă - Niacinamida! Proprietățile sale active puternice sunt bine cunoscute în industria cosmetică, așa că nu am putea sa o trecem cu vederea. Niacinamida reglează sebumul, micșorează porii, calmează zonele roșii și problematice, dureroase și inflamate și ajută la eliminarea permanentă a acneei.

De ce lucrează atât de bine împreună?

Ingredientele special selectate de Hydrobiotic - Lavandă & Mentă și Maskina Neagra se combină în cel mai bun mod pentru a vă reda încrederea și stima de sine în timp ce vă bucurați de o piele sănătoasă și cu aspect radiant!

Poate ești curios de ce Maskina Neagra este partenerul perfect pentru Hydrobiotic - Lavanda & Mentă?

Vasil Ralchev deține Maskina Neagra și Hydrobiotic - Lavanda și Menta

Secretul constă în combinație!

Ce ingrediente vă vor desfunda și vă vor curăța în profunzime porii?

Cărbunele activat și caolinul din Maskina Neagra, floarea de lavandă din Hydrobiotic și Maskina Neagra și complexul postbiotic din Hydrobiotic vor face treaba murdară.

Ce ingrediente vor micșora porii și vor preveni reapariția imperfecțiunilor?

Lavanda & Menta si Niacinamida in Maskina Neagra se vor ocupa de micsorarea porilor si de a preveni infundarea lor din nou. Acest lucru vă va menține pielea sănătoasă pentru o lungă perioadă de timp. De asemenea, va calma înroșirea zonelor cu probleme ale pielii și va șterge cicatricile neplăcute de acnee și vechile imperfecțiuni.

Ce ingrediente vă vor oferi hidratarea și pielea sănătoasă de care aveți nevoie?

Apa de Lavanda - Hydrolina si complexul postbiotic din Hydrobiotic - Lavanda & Menta vor hidrata si regla pH-ul pielii, care este un factor cheie pentru o piele frumoasa si sanatoasa. Complexul postbiotic Lentimyrt este obținut prin fermentarea atentă a plantelor prin tehnologie inovatoare. Îmbunătățește funcția de barieră a pielii la diferite niveluri prin echilibrarea microbiotei pielii - nu dăunează bacteriilor bune de pe piele și luptă activ cu microorganismele rele. Lentimyrt formează un film hidrolipidic - „bodyguard” al pielii. 

Vă garantăm că acesta este produsul de care aveți cu adevărat nevoie! Fă primul pas către o piele mai sănătoasă cu InaEssentials!

 

Și iată ce cred clienții noștri care au „activat codul negru”:

Abia așteptăm să aflăm dacă sunt deja alături de tine! Puteți lăsa un comentariu sub articol, vă vom fi foarte recunoscători!

Am vrut ca tu să faci parte din proces.

De ce am făcut Maskina sub formă de pudră? Pentru că am vrut să simți adevărata bucurie de a face ceva bun pentru pielea ta.

Suntem de acord că este mult mai ușor să obții un produs finit, dar nu este distractiv să faci Maskina acasă? Dăruiește-ți sănătatea pielii. Ce idee mai bună decât să o facem cu produsele noastre naturale bulgaresti? Tot ce trebuie să faceți este să amestecați cantitățile adecvate de Hydrobiotic și Maskina Neagra și să vă bucurați de moment.

Poate vă întrebați care este consistența potrivită. 

Găsește-o pe cea care funcționează pentru tine- un alt avantaj al Maskinei noastre. Vă sfătuim să nu faceți amestecul prea curgător, astfel încât să fie ușor de aplicat. Experimenteaza. Se lasa pe piele timp de 7-15 minute. Clătiți cu mișcări ușoare de masaj cu apă caldă și, în final, rece (pentru a închide porii) și nu uitați să hidratați pielea cu Hydrobioticul nostru după aceea.

Pentru a activa o REDUCERE de 10% la întreaga comandă, trebuie doar să copiați acest cod „BLACK10” și folosiți-l la următoarea comandă. Abia așteptăm să întâlniți acest duo feroce împotriva punctelor negre, acneei și tenului gras!
Deveniți parte din familia InaEssentials chiar acum cu un singur clic aici!
Vizitați site-ul nostru făcând clic pe butonul roșu de mai jos:

📌 Rambursare 100% - Fără întrebări 📝
Din 2021 avem politica „clientul are întotdeauna dreptate”. Aceasta înseamnă că oferim o rambursare completă dacă nu sunteți mulțumit de produsele dvs. :)

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.