Cum o mică afacere de familie luptă cu acneea, mătreața și sângerarea gingiilor cu ajutorul naturii

Cum o mică afacere de familie luptă cu acneea, mătreața și sângerarea gingiilor cu ajutorul naturii

Totul despre acnee și cum să o combateți Reading Cum o mică afacere de familie luptă cu acneea, mătreața și sângerarea gingiilor cu ajutorul naturii 5 minute Next Păr gras și căderea părului - O soluție naturală - „Apa de urzică”

 

Un titlu puternic care pare exagerat până când întâlnim mai mult de 200.000 de clienți Inaessentials și le citim comentariile sub fiecare postare a afacerii. Titlu puternic până când ne întâlnim cu Bio-Producătorul anului și mama a 3 copii, Veselina Ralcheva, care în anul 2020 oferă produse cosmetice organice bulgărești în aproape toată Europa 🇪🇺

Veselina și-a început călătoria organică în 2004, când ea și soțul ei Nikolai au început ceva nou care le-a schimbat viața. În acel an îndepărtat, agricultura organică era exotică, însă familia credea în filozofia alimentelor și a produselor reale, fără ingrediente chimice! Deși au fost aproape de faliment de zeci de ori, au crescut 3 copii și nu au găsit sprijinul necesar, Veselina și Nikolai nu au renunțat. Astăzi ei culeg beneficiile acestor eforturi.

APELE VINDECATOARE A VESELINEI ȘI BRAND-UL INAESSENTIALS

Cel mai mare succes al Veselinei este din nou legat de produsele organice, mai degrabă de proprietățile curative ale apelor organice florale. După multe teste, cercetări și validări, în 2019, Veselina a lansat împreună cu fiul ei marca Inaessentials. Un brand pentru produse cosmetice organice. care ajută cu adevărat oamenii și schimbă destinele.

 

În decembrie 2019, articolul „Cum o mică afacere de familie a rezolvat problema ACNEEI la peste 10.000 de adolescenți” a devenit un succes și în 40 de zile a colectat peste 1.000.000 de vizualizări în Bulgaria.

Acest lucru ne-a dat un impuls și mica afacere de familie a devenit puțin mai mare, dar vestea cea mai bună este că mai mulți oameni înțeleg importanța produselor. În decembrie, toți cei trei copii ai Veselinei se implică și ajută. Vasco ajută cu site-ul și reclamele, Elena este responsabilă de serviciul pentru clienți, iar Maria ajută la expedierea comenzilor. Ceea ce se întâmplă este că sute de mii de clienți găsesc soluții la problemele lor cu ajutorul naturii.

CÂTEVA PRODUSE CARE AJUTĂ MULT

Apa organică de lavandă împotriva acneei, cu care începe afacerea și are în prezent peste 12.000 de clienți (majoritatea mame de adolescenți), care comandă în fiecare lună. 50.000 de sticle, dintre care doar 60 de clienți nemulțumiți, care își primesc suma înapoi. Probabil cel mai bun demachiant facial care vine direct din câmpurile de lavandă în această sticlă.

Apa organică de scumpie pentru igiena orală: Pentru a fi sincer, am luat această idee de la o femeie în varstă care ne-a vizitat. Nu după mult timp, a devenit apa noastră preferată, deoarece în scurt timp a ajutat la oprirea sângerării gingiilor uneia dintre rudele noastre și astăzi toată lumea din familie o folosește. Satisfacția și mai mare sunt miile de clienți mulțumiți și comentariile de genul acesta.

Apa organică de roiniță (Melissa) pentru arsuri, cicatrici, roșeață și relaxare. Deși nu promovăm această apă din cauza cantităților noastre limitate, apa florală devine favorita tuturor celor care o încearcă. Vom încerca să producem mai multe pentru vara care vine, deoarece această apă magică face ca toate tipurile de arsuri să dispară.

Apa organică de trandafiri și proprietățile sale regenerante. Apa de trandafiri este favorita tuturor femeilor de peste 35 de ani, deoarece întinerește și regenerează pielea. Despre această proprietatese spune că a fost secretul frumuseții Cleopatrei 😊 Deși nu putem verifica acest fapt, putem asculta sutele de femei care ne scriu cât de mulțumite sunt de apă ...

 

Apă organică de salvie ce combate mătreața și seboreea

Cel mai nou produs al nostru, care are un efect deosebit în lupta împotriva mătreții și seboreei și, spre deosebire de șampoanele anti-mătreață, are un efect benefic pe termen lung. De asemenea, a provocat furori pe piață și acest lucru nu este întâmplător. Am testat mai multe ape, dar niciuna nu s-a apropiat de cea a salviei. Oferă părului ceea ce are nevoie și îl regenerează cu ajutorul naturii.

Iată un client care folosește apa noastră de lavandă și ne-a dat permisiunea de a încărca o fotografie cu schimbarea tenului ei :)

 

Avem, de asemenea, o surpriză pentru toți clienții noi care ar dori să încerce produsele noastre, iar ea, împreună cu acest articol, se inspiră din cei mai tineri din familia noastră: Elena

 

Iar surpriza este un cod nu pentru 5, nu pentru 10, ci pentru 15% REDUCERE la prima comandă! Codul este: eli15

- Important (codul de reducere nu funcționează cu alte reduceri și poate fi utilizat o singură dată, la prima comandă)

Puteți profita acum: inaessentials.ro

- Puteți introduce codul atunci când adăugați produse în coș și faceți click pe „Afișați coșul de cumpărături” în partea de sus a paginii. Un câmp se va deschide acolo unde trebuie introdus codul.

 

 

📌 Rambursare 100% - Fără alte întrebări 🧾

Fără întrebări! Fără termene limită!

De curând am implementat politica „Clientul are întotdeauna dreptate”. Asta înseamnă că oferim o rambursare integrală a comenzii dacă nu sunteți mulțumiți de aceasta :)

 

„Un scop dincolo de profit: modul în care marca noastră are impact”

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.