Abonament INA! Iunie 2024.

Obține acces anticipat acum.

Lasă-ne adresa ta de e-mail mai jos și fi printre primii care se vor înscrie.

Ce este abonamentul INA?

1. -50% reducere

Selectați produsele pe care doriți să le primiți - întotdeauna cu o reducere de 50%.

2. Livrare și anulare

Puteți alege livrarea la fiecare 30, 45 sau 60 de zile. Vă puteți dezabona oricând cu 1 buton.

3. Cadouri în valoare de peste 500 lei

În cadrul abonamentului INA, primiți cadouri în valoare de peste 500 lei pe an.

4. Cont personal de abonament

După ce vă abonați, primiți un cont din care puteți schimba datele, puteți alege să săriți peste livrare și puteți schimba produsele cu un singur buton.

Abonament INA

Tot ce trebuie să ști:

Considerați Abonamentul INA ca fiind Netflix-ul cosmeticelor organice - dar mai sănătos pentru tine. Poți alege produsele INA pe care dorești să le primești la ușa ta la fiecare 30, 45 sau 60 de zile.

În calitate de membru valoros al familiei noastre, beneficiați de o reducere de 50% la produsele din abonament pe toată durata acestuia. Vă puteți abona la orice produse doriți (chiar și la unul singur este posibil!).

*Vei beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 250 lei.

* Nu puteți adăuga un produs gratuit la abonament.

  • 50% REDUCERE la toate produsele din abonament pe toată durata acestuia.
  • CADOURI exclusive cu o valoare totală de peste 500 lei pe an.
  • Atenție și grijă personală.

Abonamentul INA este disponibil doar de două ori pe an, în iunie și noiembrie. Perioada de înscriere durează două zile sau până când toate locurile disponibile sunt ocupate. Nu acceptăm noi membri în afara acestor perioade. Scopul nostru este de a oferi o experiență unică și specială pentru membrii comunității noastre.

Da, oricine se poate înscrie la abonament, dar există doar un număr limitat de locuri disponibile. Numărul total de locuri va fi anunțat cu câteva săptămâni înainte de deschiderea abonamentului.

Dacă doriți să vă asigurați accesul din timp și să intrați înaintea celorlalți, vă rugăm să vă lăsați adresa de e-mail la următorul link: https://inaessentials.ro/pages/abonament-ina-cu-acces-in-avans

Costul pachetului de abonament personalizat va depinde de numărul și tipul de produse pe care alegeți să le includeți. Cu toate acestea, toate produsele pe care le selectați vor fi disponibile la un preț redus cu 50% față de costul lor normal pe toată perioada abonamentului. Acest lucru înseamnă că veți economisi jumătate din prețul obișnuit pentru toate produsele pe care alegeți să le includeți în cutia de abonament.

Vei plăti prețul redus al produselor și transportul dacă comanda este mai mică de 250 de lei. Nu există taxe sau obligații suplimentare.

Automat, prin intermediul unui card de debit/credit sau PayPal. Perioada de plată depinde de programul de livrare pe care îl alegeți. Nu sunteți obligat să plătiți în avans pentru toate lunile următoare, ci doar pentru prima livrare în momentul abonării. Costul fiecărei livrări ulterioare va fi dedus automat de pe cardul tău chiar înainte de data livrării.

Serviciile de curierat sunt cu Fan Courier, Cargus sau Sameday - și costă 14.99 LEI

Livrare GRATUITĂ pentru comenzile de peste 199.99 LEI

Plățile sunt acceptate numai prin card de debit/credit sau numai prin PayPal.

Știm că unii dintre voi preferă o opțiune de plată la livrare, dar, din păcate, în acest moment, sistemul nostru de abonament nu acceptă plățile în numerar. Facem tot ce ne stă în putință pentru a vă îndeplini dorința în viitor.

Primele cutii de abonament sunt expediate imediat după finalizarea comenzii. Celelalte livrări se fac în funcție de perioada de livrare pe care ați selectat-o. Toate cutiile sunt expediate într-o zi lucrătoare.

1. Blocarea site-ului:

În ziua în care se deschide Abonamentul, site-ul se va bloca la ora 12:00. Cei care și-au lăsat e-mailurile pentru Accesul Anticipat (https://inaessentials.ro/pages/abonament-ina-cu-acces-in-avans) vor primi o parolă secretă prin e-mail în aceeași zi. Cu această parolă, se pot conecta la site și pot accesa Abonamentul și plasa comanda.

2. Deblocarea site-ului:

La ora 19:00, vom debloca site-ul pentru toată lumea. Dacă mai sunt încă locuri disponibile, oricine se poate înscrie pentru Abonament. În timpul primei noastre lansări din ianuarie, 70% din locurile disponibile au fost ocupate în timpul accesului anticipat. Prin urmare, vă sfătuim să vă lăsați adresa de e-mail pe formularul de acces anticipat disponibil AICI.

Abonamentul se închide la completarea tuturor locurilor disponibile sau la 2 zile de la deschidere.

Tu alegi:

  • La fiecare 30 de zile
  • La fiecare 45 de zile
  • La fiecare 60 de zile

Atunci când finalizați prima comandă de abonament, se activează automat un cont personal de abonament. Acest cont vă permite să vă gestionați cu ușurință abonamentul, cum ar fi editarea produselor sau a zilelor de livrare, renunțarea la livrări sau dezabonarea. Vei primi un e-mail cu mai multe informații despre contul tău.

Pentru a intra în contul tău, accesează site-ul nostru și fă clic pe "Abonament INA" în meniu, apoi selectează "Cont de abonament". Introduceți adresa de e-mail și codul care v-a fost trimis prin e-mail sau SMS.

Da, poți :) Întotdeauna poți modifica produsele sau zilele de livrare din contul tău de abonament. Aceasta vă permite să săriți peste o livrare (rămâneți abonat), să schimbați o zi de livrare (dacă sunteți în vacanță, de exemplu!) sau să vă dezabonați cu un singur clic. Sperăm că veți rămâne mult timp alături de noi! ❤️

Nu, codurile promoționale nu se aplică la comenzile pentru abonament.

Nu ezitați să contactați AICI departamentul de asistență pentru clienți.
Vom fi bucuroși să vă ajutăm în orice moment.