Inovație fără urme albe: Noua Protecție Solară 100% Naturală pentru Față și Corp SPF 50 cu Brad alb organic: de la familia noastră pentru a ta

Inovație fără urme albe: Noua Protecție Solară 100% Naturală pentru Față și Corp SPF 50 cu Brad alb organic: de la familia noastră pentru a ta

Când să aplici crema de protecție solară: Sfaturi Importante Reading Inovație fără urme albe: Noua Protecție Solară 100% Naturală pentru Față și Corp SPF 50 cu Brad alb organic: de la familia noastră pentru a ta 7 minute Next ACNEEA și cum povestea unei mame a ajutat peste 50.000+ adolescenți din România!

Atunci când am dezvoltat crema noastră de protecție solară minerală, ne-am concentrat întotdeauna pe familie ca principală prioritate.
Îngrijirea și protecția de care aceasta are nevoie. Am vrut să creăm o cremă de protecție solară care nu numai că protejează pielea de razele nocive ale soarelui, dar oferă și siguranță, liniște și încredere.

Ne-am dorit ca fiecare părinte să aibă liniștea că pielea delicată a copilului său este protejată și că se poate juca afară fără nicio grijă. Protecția noastră solară nu conține substanțe chimice dăunătoare, nu ustură ochii și nu provoacă iritații ale pielii.

Cremă de Protecție Solară 100% Naturală pentru Față și Corp SPF 50 cu Brad Alb Organic

Am vrut ca toți cei care ating textura ușoară și parfumul proaspăt să simtă natura. Am vrut să fim printre primii care au creat o cremă de protecție solară minerală care nu lasă un reziduu alb enervant sau o senzație lipicioasă.

Am încercat să oferim tot ce avem mai bun de care suntem capabili. Pentru că asta face o familie - le pasă de ceilalți. Și credem cu tărie că am reușit să facem asta.

Am reușit să creăm un produs revoluționar care combină protecția solară maximă și durabilitatea cu respectul pentru natură și sănătatea pielii. Cea mai recentă inovație a noastră, InaEssentials Sun Kiss SPF50, este o cremă de protecție solară 100% naturală pentru față și corp, concepută pentru a oferi tot ce are nevoie pielea ta sub soare, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea și eficiența.

Ce distinge crema de protecția solară naturală InaEssentials de restul

Cremă de Protecție Solară 100% Naturală pentru Față și Corp SPF 50 cu Brad Alb Organic
Protecție solară fără urme albe: inovația „Invisible Zinc” fără nanoparticule

Tehnologia „Invisible Zinc” și-a făcut loc în industria de protecție solară minerală din Bulgaria abia de câțiva ani, iar familia noastră este extrem de fericită să fie unul dintre primele branduri bulgare care vă aduce această revoluție.

Oxidul de zinc este un filtru natural, mineral, care reflectă lumina soarelui de pe piele, asemeni unei oglinzi. Este delicat și este un filtru excelent pentru persoanele cu alergii, piele sensibilă sau copii. Principalul său dezavantaj este reprezentat de urmele albe pe care le lasă. Acest lucru se datorează faptului că particulele de oxid de zinc nu sunt atât de mici încât să nu se observe.

Pentru a evita să ne transformăm în Casper fantoma atunci când ne protejăm de soare, am folosit un proces de măcinare fină a particulelor de oxid de zinc până la dimensiuni microscopice, care sunt mai mici decât cele tradiționale. Acest lucru face ca crema de protecție solară să fie ușor de aplicat și mai puțin vizibilă pe piele, fără a-și pierde proprietățile de protecție.

Cremă de Protecție Solară 100% Naturală pentru Față și Corp SPF 50 cu Brad Alb Organic
De ce nu am folosit nanoparticule de oxid de zinc? Pentru că siguranța și calitatea sunt pe primul loc.

În producția de oxid de zinc de dimensiuni nanometrice, particulele sunt măcinate și mai fin, ajungând la dimensiuni nanometrice. De ce nu le-am ales atunci? Pentru că utilizarea nanoparticulelor în produsele cosmetice ridică potențiale întrebări cu privire la siguranța acestora. Familia noastră alege întotdeauna ingrediente naturale care s-au dovedit a fi 100% sigure.

După o serie de teste dermatologice, in-vitro și in-vivo, efectuate în laboratoare de renume din Bulgaria și din alte țări europene, suntem bucuroși să vă anunțăm că crema de protecție solară inovatoare InaEssentials, cu ingrediente complet naturale și zinc mineral transparent, are o protecție ridicată împotriva razelor UVA și UVB, nu lasă urme albe, nu irită pielea și nu provoacă reacții alergice.

Cremă de Protecție Solară 100% Naturală pentru Față și Corp SPF 50 cu Brad Alb Organic
Siguranță și îngrijire pentru toate tipurile de piele - 0% ingrediente chimice și SPF 50 împotriva razelor UVA și UVB

Fără substanțe chimice, cum ar fi octocrilenul, homosalatul, avobenzona și alte ingrediente obișnuite de protecție solară care pot provoca iritații sau alergii, crema de protecție solară naturală pentru întreaga familie de la InaEssentials este formulată cu uleiuri uscate organice care hidratează, protejează și hrănesc pielea.

Cu un SPF ridicat de 50 și cu oxid de zinc mineral, crema de protecție solară InaEssentials oferă o protecție extrem de ridicată atât împotriva razelor UVA (cele responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii), cât și a razelor UVB (cele responsabile de cancerul de piele). Vă sfătuim să reînoiți aplicarea la fiecare 2-3 ore, astfel încât să fiți întotdeauna cât mai protejați.


Cremă de Protecție Solară 100% Naturală pentru Față și Corp SPF 50 cu Brad Alb Organic
Potrivit pentru față și corp: formulă delicată cu brad alb organic și uleiuri uscate organice, fără ungere excesivă

Folosirea bradului alb organic și a uleiurilor uscate organice, cum ar fi cele de zmeură și de șofran, adaugă proprietăți antioxidante și antiseptice la crema noastră de protecție solară, ceea ce o face ideală pentru utilizarea zilnică și pentru pielea predispusă la acnee sau la iritații.

Uleiurile uscate organice au o textură ușoară și un indice comedogenic scăzut, ceea ce înseamnă că se absorb mult mai repede în piele, fără a provoca o ungere excesivă și înfundarea porilor, spre deosebire de uleiurile obișnuite care sunt folosite în multe creme de protecție solară convenționale.

Comoditate, economie și versatilitate

Într-un ambalaj convenabil cu pompiță și într-un format ușor de transportat, inclusiv în avioane, crema de protecție solară naturală InaEssentials pentru întreaga familie este ideală pentru a fi purtată oriunde, de la plajă la munte.

Agitați bine înainte de utilizare. :)

Crema de protecție solară se prezintă într-un ambalaj de 100 ml. - O cantitate dublă față de majoritatea cremelor solare de pe piață. De asemenea, poate fi achiziționată într-un pachet pentru familie la un preț special, oferindu-vă liniștea că întreaga familie va fi protejată pentru o perioadă lungă de timp.

Pachet de protecție solară pentru familie - 2+1 Protecție solară naturală pentru față și corp SPF 50 cu Brad Alb Organic

Crema noastră de protecție solară naturală este extrem de economică datorită texturii sale ușoare. O singură pompă este suficientă pentru a o aplica pe o suprafață mare a corpului sau a feței.

De ce să alegeți crema de protecție solară naturală a familiei noastre?

Alegând crema de protecție solară naturală InaEssentials pentru întreaga familie, nu numai că te protejezi pe tine și pe cei dragi de razele soarelui, dar și susții practicile durabile și ai grijă de mediu. Formula noastră nu dăunează vieții marine și aderă la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță, fără teste pe animale.

Pentru mai multe informații și pentru a comanda, vizitează site-ul nostru sau contactează-ne direct. Păstrează-ți pielea sănătoasă și strălucitoare cu crema de protecție solară naturală InaEssentials pentru întreaga familie - protecția ta naturală sub soare.☀️

Sfaturi și trucuri pentru protecțiea de după soare de care aveți nevoie și despre care nu știați

Echipa InaEssentials a pregătit sfaturi utile pentru îngrijirea naturală perfectă după expunerea la soare. Știți deja că produsul magic esteAPA noastră 100% ORGANICĂ DE MELISSA Citiți acest articol până la sfârșit pentru a vă bucura de o piele frumoasă și sănătoasă în această vară!

Un scop dincolo de profit:modul în care marca noastrăare impact

La InaEssentials, credem în dăruirea către comunitățile care ne-au susținut. De aceea, suntem mândri să oferim oportunități de angajare membrilor grupurilor minoritare, ajutându-le să își susțină mijloacele de existență și să le oferim un viitor mai luminos. Alegând produsele noastre organice, nu numai că vă îmbunătățiți propria sănătate și frumusețe, dar aveți și un impact pozitiv asupra vieții altora. Alăturați-vă nouă pentru a face diferența astăzi.